2777
2789
منم دکتر رفتم ده داد هر دوازده ساعت ولی نمی‌خورم  شما گفت دلیلش استرسه ؟؟ نگفت تا چند وقت&nbs ...

با گوشی گوش داد 

گفت تا منطمه 

و دریچه مشکل داره

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

[QUOTE=249123788] منم دکتر رفتم ده داد هر دوازده ساعت ولی نمی‌خورم  شما گفت دلیلش استرسه ؟؟ نگفت تا چند وقت&nbs ... [/QUO

تا۲۰ روز باید بخورم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قلبت چه تعداد میزد؟  تو بارداری خطرناک این تعداد تپش خطرناک نبود برا قلبت؟

من توی زمان استراحت تپش داشتم که دکتر گفت توی زمان استراحت ضرری نداره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
من تا بحال سابقه دردای معده نداشتم  الان هم خیلی استرس دارم  پشت کتفم انگار کوفته س

ببین مال منم درد نمیکنه که معدم فقط اروق میزنم و کتفم و پشت کمرم درد میکرد کیسه اب گرم میذاشتم اروم میشد من وقتی خبر فوت همزمان پدرو مادرم رو شنیدم اینجور شدم 

داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ ممکنه عوارض دارو باشه 

یادمه یه مدت شربت سودوافدرین میخوردم همینجوری شده بودم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ ممکنه عوارض دارو باشه  یادمه یه مدت شربت سودوافدرین میخوردم همینجوری ش ...

نه یه مدت پودر برا لاغری خوردم

تپش قلبم خیلی زیاد شد

ممکنه ازون باشه

مشکل قلبی داری؟

این دارو تنظیم کننده ضربان قلبه موقع استرس و تپش قلب بالا استفاده کن وابستگیشم زیاد نیست

استرستو بیار پایین

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما