2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چطور مگه؟

گفتم حتما پزشک هستین

من دکتر رفتم

ولی تپش قلبم بالاس

قرص پرانول ۱۰ خوردم تپش قلبم ثابت میشه مثلا رو ۱۰۰ 

عصبی میشم

چون قلبم مدام میتپه تو اون تعداد و بدتر ضربه میزنه تو سبنه چپم

نه یه مدت پودر برا لاغری خوردم تپش قلبم خیلی زیاد شد ممکنه ازون باشه

آره احتمالش خیلی زیاده! دیگه اصلا نخور

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

توام تپش قلب داری عزیزم؟

نه دیگه! گفتم که یک مدت عارضه دارو بود بعد از قطع دارو بعد از مدتی برطرف شد 

حتی واکسن کرونا و .... هم ممکنه موثر باشن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

گفتم حتما پزشک هستین من دکتر رفتم ولی تپش قلبم بالاس قرص پرانول ۱۰ خوردم تپش قلبم ثابت میشه مثلا ...

امدادگرم...اطلاعات پزشکیمم بالاس...ولی هنوز پزشک نشدم

موقع تپش قلب میخورن این قرصو...ولی سعی کن خودتو اروم کنی واسه هرچیزی استرس نگیری سریع اب بخوری...وابسته نشی به این دارو

خب دکتر نگفت مشکلت چیه؟

تپش قلب میتونه دلیل خیلی چیزا باشه

مثلا فشار خونتو چک کردی؟

ولی خب بیشتر از همه اگر بی دلیل نمیاد سراغت این تپش قلبه سعی کن با خوندن یه ایت الکرسی خوردن یه لیوان اب خودتو اروم کنی، مطمئنم میتونی

من خودمم وقتی استرس میگیرم تپش قلب و لرزش میگیرم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

امدادگرم...اطلاعات پزشکیمم بالاس...ولی هنوز پزشک نشدم موقع تپش قلب میخورن این قرصو...ولی سعی کن ...

عزیزم توام تپش قلب داری؟ 

من بی دلیل تپش دارم

حمله قلبی انگار دارم میکنم

ببین مال منم درد نمیکنه که معدم فقط اروق میزنم و کتفم و پشت کمرم درد میکرد کیسه اب گرم میذاشتم اروم ...

الان اومدم از دکتر 

بهم است امپرازول چهل داده 

نمی‌دونم بخورم یا نه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم توام تپش قلب داری؟  من بی دلیل تپش دارم حمله قلبی انگار دارم میکنم

اره وقتی استرس دارم

حمله پانیک ترسناک و تجربه بدیه ولی بی خطره

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما