2777
2789

اسٺادرائفے‌پورمیگہ:

مےدونےچراامامـ‌زمان‌ظهور‌نمےڪنه؟

یڪ‌ ڪلام

چون‌من‌وتوجامعہ‌امام‌زمانے

نساختیم!

امـام‌زمـان(عج)درجامعہ‌ای‌که‌حرمٺ

نداردنباید‌بیاید

چون‌اگربیاید‌مانند‌پدرانش‌ڪشٺہ

خواهد‌شد...

هیـچ‌‌ڪارۍنمیخواد بڪنے...

فقـط‌خودتودرست‌ڪن .

²ڪلمہ...‌گناه‌نکن)☝🏻

❣¦⇠#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

ممنوعه ببند

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

قشنگ بود💔

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دهنمو باز کنم کاربریم میترکه باز

هرکی از راه میرسه خودشو خوبه جلوه میده

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

🔴توبه واقعی (از ته دل)

از مهمترین #وظایف_شیعیان نسبت به امام عصر انجام توبه واقعی است. یکی از اصلی ترین دلایل غیبت_ امام زمان، گناهانی است که از انسانها سر می زند

امام زمان در توقیع خود به شیخ مفید، گناهان ما را دلیل اصلی غیبت میدانند و میفرمایند: پس تنها چیزی که ما را از آنان پوشیده میدارد، اعمال ناخوشایندشان است که به ما میرسد و از آنان نمیپسندیم و انتظار نداریم.

📚 کتاب مکیال المکارم ج ۲

🌺 کشکول

🆔eitaa.com/kashkool114

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

😓دخترمون با پسرا حرف میزنن به خودشون افتخار میکنن رو برای نامحرم باز میکنن کاشک بدونن حریم بین اونا پردی نازکیه به اسم حیا، امام زمانمون یاری نداره😭

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
بهم بگو چجوری تاپیک بزنم؟

بالا نوشته تاپیک

الان دهنمو باز کنم کاربریم میترکه باز هرکی از راه میرسه خودشو خوبه جلوه میده

نه اینطور نیس:)

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
استاد!!!!! رائفی پور؟! استاد آخه؟! 😂

جای ایراد گرفتن از یه کلمه ، اگر میتونید از متن ایراد بگیرید

متنش چیزی جزء حقیقته؟؟؟

نی نی یار پنج بارها گفتن اگر اعتقاد ندارید وارد تاپیک های مذهبی نشید. لطفاً با مسخره بازی تاپیک به این خوبی رو خراب نکنید

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

نه اینطور نیس:)

باشه تو طرفدارش باش☺️

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

قسمت نشد که گاه به گاهی ببینمت

حتی به قدر نیم نگاهی ببینمت

+++

تکلیف بی‌قراری این دل چه می‌شود؟!

اصلاً شما اگر که نخواهی ببینمت…

+++

ای کاش یک سه شنبه شبی قسمتم شود

در راه جمکران سر راهی ببینمت

+++

یا که محرمی شود و بین کوچه‌ای

در حال کار نصب سیاهی ببینمت

+++