2777
2789

بچه ها این قرعه‌کشی ۱۵۰ میلیونی صباح واقعیه یا نه؟! من نمیدونم قرعه کشی صباح شرکت کنم یا میهن، لطفا اگر کسی اطلاع داره راهنماییم کنه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شانسیه

شانسی نیست که اگه شانسی بود حداقل یه بار باید به ما رو میکرد دیگه نه اینکه هی ما میخریم هی برنده نشیم که خواهر جان

بعدشم ما اگه شانس داشتیم شوهر درست حسابی گیرمون میومددددد

شانسی نیست که اگه شانسی بود حداقل یه بار باید به ما رو میکرد دیگه نه اینکه هی ما میخریم هی برنده نشی ...

انقدر انرژی منفی ندین بابا
برو تو خونه عود روشن کن انرژی منفی بره از فضای خونه بعد شرکت کن
اصول فنگ شویی رو هم رعایت کن ایشالا برکت میاد به خونه ت و برنده میشی

انقدر انرژی منفی ندین بابا برو تو خونه عود روشن کن انرژی منفی بره از فضای خونه بعد شرکت کن اصول فنگ ...

چه خوب گفتی 

تا حالا شرکت کردی خودت؟!

میدونی چطوریه شرایطش؟!

شانسی نیست که اگه شانسی بود حداقل یه بار باید به ما رو میکرد دیگه نه اینکه هی ما میخریم هی برنده نشی ...

من تا حالا شرکت نکردم، کاش بشه برنده شم‌ شوهرم خیلی به ۱۵۰ تومن نیاز  داره

چه خوب گفتی  تا حالا شرکت کردی خودت؟! میدونی چطوریه شرایطش؟!

ما خودمون که فقط کاله میخریم عزیزم
ولی خواهرشوهرم اینا همه این قرعه کشیا رو شرکت میکنن رفتم خونشون دیدم همه ظرف های محصولات هم نگه داشته بود برای قرعه کشی!

ما خودمون که فقط کاله میخریم عزیزم ولی خواهرشوهرم اینا همه این قرعه کشیا رو شرکت میکنن رفتم خونشون د ...

پس ظرفاشو نگهدارم حتما 

هر جا میگردم پیدا نمیکنم قرعه کشی رو که چیکار باید کرد فقط میدونم ۱۵۰ میلیون جایزشه

پس ظرفاشو نگهدارم حتما  هر جا میگردم پیدا نمیکنم قرعه کشی رو که چیکار باید کرد فقط میدونم ۱۵۰ ...

آره نگه دار
من تبلیغاشون رو تو اکسپلور هم دیدم اگه خواستی شرکت کنی میتونی فالوشون کنی که در جریان باشی

انقدر انرژی منفی ندین بابا برو تو خونه عود روشن کن انرژی منفی بره از فضای خونه بعد شرکت کن اصول فنگ ...

انرژی منفی چیه خواهر

فنگ شویی و اینا برا فیلماس ما باید تو اینجا از صبح مث مردامون بریم سرکار تا بتونیم قسطامون رو بدیم

اگرم بدن به ما نمیدن مال فامیلای خودشونه