2777
2789
عنوان

اموزش حرف کشیدن از زیر زبون بچه خواهر شوهر 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 32 پست
کار کثیفیه

به شدددت کثیف متنفرم ازینکار

یه بنده خدایی رو سراغ دارم نزدیک بود بخاطر همین موضوع حرف کشیدن از  زیر زبون  بچش زندگیش خراب بشه مادرشوهرش از بچش حرف میکشید

بچه ۷ ساله بود خب تو این سن  جوگیر میشن دروغ میگن خیالپردازی میکنن ..

خوبه ثابت شد حرف بچه دروع بود میخواست پیش مادربزرگش خودشیرینی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بچه هم چن روزه میرسه بستنی میخره  کیک شکلات بهش میده بهش میگم نکن میگه زندگیمون رو خراب کرد ...

ن کارخوبی میکنه منم با این روش با بچه های خانواده شوهرم صمیمی شدمو اینطوری میفهمم خاهرشوهرم پشتم چ دسیسه ای چیده ودوباره چی یادشوهرم داده

من هرچیزیو ک بخام بدونم خانواده شوهرم چی ازم بد میگن از بچه ی خاهرشوهرو برادرشوهرم میپرسم مثلا ب بچه ...

عزیزم یه چیزی بهت بگم خیییلی مواظب اینجور بچه ها باش همینجور که برات حرف میارن حررررفای گنده تر میبرن تحویل مامانش و مادرشوهرت اینا میدن خیلی حواست باشه

آخه، نهایت حرف شخصی و محرمانه یه خانواده چی میتونه باشه، تازه اون هم هر چی باشه به خود اون خانواده مربوط میشه، ظاهر و باطن خانواده ها همون چیزهایی است که وقتی میریم خونه‌هاشون می بینیم

چه زندکیایی سختی دارید همش در پی دسیسه و خنثی کردن دشیسه

اره واقعا همینطوره چندبار بخاطر اینکه خاهرشوهرم پشتم دسیسه چیدنو شوهرمویاد دادن کتک خوردم منم چون حرف راستو بهم نمیگن خیلی مسایلو از زبون بچه ها میشنوم ک پشت سرم چیا میگن.مثلا ی بار شوهرم ب خاهرش گف ابجی دارین با ماشین من بیرون میرین زن منم ببرین خاهرش زنگ زد گف کنسله نرفتیم جایی منم فهمیدم دروغ گفته از بچه برادرشوهرم پرسیدم گفتم چرا منو با خودتون بیرون نبردید گف بخدا مادربزرگم خیلی اصرار کرد توروببریم اما عمه م گف نبریمش پررو میشه .همینو ب شوهرم گفتم ولی گردن نگرف گف بچه دروغ گفته در صورتیکه جاریمم حرف پسرشو تاییدکرد