2777
2789
عنوان

اچ پی وی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 109 پست

با اجازه استارتر،

بچه ها من بلد نیستم کسی رو تک کنم ،امروز داشتم داستان یه خانمی رو میخوندم اسم کاربریش فکر کنم فاطمه هستم ،که عاشق یه اقایی بود به نام سیاوش بعد با پسر عموش ازدواج میکنه ،فکر کردم داستانش رو ذخیره کردم که اونم میبینم بلد نبودم ☹و ذخیره نشده ،میتونید این کاربر رو تگش کنید من برم داستانش رو بخونم .

اسی جان ببخش گلم .😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

The route of HPV transmission is primarily through skin-to-skin or skin-to-mucosa contact. Sexual transmission is the most documented, but there have been studies suggesting non-sexual courses. The horizontal transfer of HPV includes fomites, fingers, and mouth, skin contact (other than sexual). 
رفرنس انگلیسی 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
عزیزم منم نظر دکترمو گفتم  دقت کن نگفتم احتمالش نیست  دکتر منم میگه هست ولی خیلی اح ...

تازه من بچه بودم.. ۱۸ سالم بود و تازه دانشگاه میرفتم.. همینطوری رفتم دکتر.. نمی‌دونستم چی به چیه..

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
تازه من بچه بودم.. ۱۸ سالم بود و تازه دانشگاه میرفتم.. همینطوری رفتم دکتر.. نمی‌دونستم چی به چیه..

واقعا چرا کسی که میدونه داره میاد استخر بقیه رو مبتلا میکنه

الان درمان شدین شما؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
ای داد بیداد. منم دوست دارم دخترمو بفرستم شنا ولی همش بخاطر همین قضیه میترسم و دودلم

واکسن گارداسیل بزنه 

جلوگیری از hpv

البته من سن فرزندتون رو نمی دونم 

باید پزشک تشخیص بده 

واقعا چرا کسی که میدونه داره میاد استخر بقیه رو مبتلا میکنه الان درمان شدین شما؟

من الان سی سالمه.. 

برای ده  دوازده سال پیشه..  رفتم دکتر نمونه براداشت تایپ خطرناک نبود. رفتم دکتر فریز کرد. گفت سالی یکبار هم بعد از ازدواج پاپ اسمیر بده.. همون یکبار بود.. دیگه در نیومد. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من الان سی سالمه..  برای ده  دوازده سال پیشه..  رفتم دکتر نمونه براداشت تایپ خطرناک ...

خداروشکر