2777
2789
عنوان

اچ پی وی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 109 پست
یکبار برای مجردهاست 

مجردها؟؟توی ایران فکر میکنم اصلا انجام نمیدن 

من میخواستم برم معاینه واسه تشکیل پرونده اسم همسر میخواست 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
ن من یکیو میشناسم گردنش زگیل داره دکتر گفته زگیل تناسلیه من تست پاپ اسمیر دادم سالم بود زگیل هم ندا ...

زگیل تناسلی که اسمش روشه

چجوری تو گردن باشه

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من یکیو میشناسم گردنش زگیل داره دکتر گفته زگیل تناسلیه من تست پاپ اسمیر دادم سالم بود زگیل هم ندا ...

خداروشکر که شما سالمید 

پس احتمال داره گوشت اضافه باشه مال همسرتون 

خودتون می گید زگیل تناسلی 

بعد رو گردن 

من تو هیچ منبع ندیدم رو گردن باشه 

خداروشکر که شما سالمید  پس احتمال داره گوشت اضافه باشه مال همسرتون  خودتون می گید زگیل ت ...

یکی از دوستام گردنش زگیل داشت میگفت 

نمیدونم :/

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
نه اون زگیل نیست زگیل شبیه گل کلم میمونه  عکسش رو سرچ کن ببین

سرچ کردم کلی عکس اومد بعضیاش مث خال کوچیک و قهوه ای بود نوشته بود زگیل تناسلی 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

اصلا مربوط به اين نيست كه حتما انتقال از طريق جنسي باشه.

از طريق ليزر ميتونه باشه اگه خوب ضدعفوتي نشه. از طريق استخر يا حوله الوده. حتي اگر جراحي هم داشته باشيد شايد منتقل بشه

هيچوقت قطعيت نگيد حتما رابطه نامشروعي بوده اينجوري اگر خانمي داشته باشع فقط باعث شك به همسرش ميشه

تست مادر و پدر منفی شده عزیزم 

شما هر چی بگی بقیه حرف خودشونو میزنن.. من رفتم آب گرم سرعین.. همین که برگشتیم ظاهر شدن.. رفتم دکتر هی گفت رابطه خطرناک.. شریک جنسی و فلان.. من به دکترم دروغ بگم  به خودم  که دروغ نمیگم.. به زور می‌گفت امکان نداره

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خوب پس عکس مال شوهرتو بذار بگم زگیله یا نه 🤣🤣🤣🤣

بگم واستا عکس بگیرم از چیزت😑🤐

شما هر چی بگی بقیه حرف خودشونو میزنن.. من رفتم آب گرم سرعین.. همین که برگشتیم ظاهر شدن.. رفتم دکتر ه ...

عزیزم منم نظر دکترمو گفتم 

دقت کن نگفتم احتمالش نیست 

دکتر منم میگه هست ولی خیلی احتمالش کمه 

اصلی ترین راه همون انتقال از رابطه ی جنسیه