2777
2789

سلام مرسی از کمکتون🤍

من ۱۶سالمه و‌موهام فره. مشکلم اینکه فر موهام خیلی نمیمونه و‌حالتش انگار اون زیبایی رو‌نمیگیره

فکر میکنم بخاطر اینکه سالها با سشوار لختش میکردم...

ولی چند وقته که دیکه لختش نمیکنم چون عاشق موهای فرم هستم. 

شما مراقبت یا روتین خاصی میشناسین که بهم کمک بکنه فرهای موهام فعال تر بشه و بیشتر بمونه حالتش؟ 

بنظرم رادیو فرفری رو فالو کن

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام صافه موهای دخترم فر انقد زود زود وز میشه با محلول فیروز بازش میکنم

اون محلول خودش خشکی و موخوره میاره 😑

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

بباف

وقتی موهات خیس به حالت رکوع خم شو بزار موهات بریزه سمت پایین بعد دستت رو ژل بزن موهاتو ژل بزن.. به سمت پایین نکش که کشیده شه صاف شه.. موهاتو تو مشتت که ژل هست جمع کن و مو رو به سمت بالا تو مشتت جمع کن که موهات ژلی شه و فرم فر شدن رو بگیره بعد بلند شو.. میبینی که موهات حجیم تر دیده میشه و فری

بباف وقتی موهات خیس به حالت رکوع خم شو بزار موهات بریزه سمت پایین بعد دستت رو ژل بزن موهاتو ژل بزن. ...

مرسی از کمکت😍

چند وقته تو حموم،وقتی کارم تموم شد و کاملا خیسه اسکرانچ(همین کاری که‌ میگی) میکنم موهام رو بعد که‌میام بیرون با یه تیشرت نخی دوباره تکرارش میکنم

بعد میرم دسته دسته با کرم مو که برای نگه داشتن حالت مو هست همینطور که گفتی موهامو میزنم.

خوب جواب داده...

ولی دوست دارم بهتر هم بشه

این همه سال موهای فر داشتم که به نظرم خیلی خوبه بعد هی لختش میکردم🥲😂🤦🏻‍♀️

مخصوص کودکانه بهتر کرده موهاش و انصافا

منم بچه بودم موهام هنش فر میخور میرفت بالا😂😂

مامانم میگه اینقدر حرص میخوردم از دست این فرهات

هی کوتاه میکردم باز فر در می اومد

منم بچه بودم موهام هنش فر میخور میرفت بالا😂😂 مامانم میگه اینقدر حرص میخوردم از دست این فرهات هی ...

فر موهای دخترم درشته ولی خیلی گره میخوره مخصوصا صبحا انگار لونه کلاغ گذاشتی سرش😑

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
فر موهای دخترم درشته ولی خیلی گره میخوره مخصوصا صبحا انگار لونه کلاغ گذاشتی سرش😑

اخییی😂😂

موی فر دردسر و مراقبت داره

حالا چون به نسبت کوتاهم هست فرش بیشتر نشون میده

ولی فکر کنم از  فرفری دلبرا میشه