2777
2789
وای عزیزم چه حس خوبیه...  خدا نگهدار شما و نی نی تون باشه.  بچه اولتون بود؟  میشه ...

قربونت برم ایشا الله به حق این  ماه امام حسین یه بچه از خدا بگیره برات وهمه منتظرا دامنشون سبز شه اگه لایق باشم حتما

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
چندبار ای یو ای انجام دادین؟ عکس رنگی درد داشت؟  بنظرتون منم برم عکس رنگی؟  ۵ماه اقدام د ...

نخ اصلا درد نداشت آیو آی انجام ندادم قرار بود انجام بدم واسه اینکه فولیکولام کوچولو بود دوتا۱۱ویه دونه۱۵البته اون ۱۵لوله نداده رحمم تک شاخه .۲۱سالمه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخ اصلا درد نداشت آیو آی انجام ندادم قرار بود انجام بدم واسه اینکه فولیکولام کوچولو بود دوتا۱۱ویه دو ...

راستی هزینه عکس رنگی چقدره؟ بیمه تامین اجتماعی قبول میکنه؟ 

همسرتون هم از اسپرم داده بود؟ 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

راستی هزینه عکس رنگی چقدره؟ بیمه تامین اجتماعی قبول میکنه؟  همسرتون هم از اسپرم داده بود؟  ...

راحت با من خوشحال میششم‌ بتونم کسی رو راهنمایی کنم .من دفترم سلامته هزینش۵۷۰شد ۱۸۰یا ۲۰۰هم جداگانه دارو وزیر انداز وسایل عکس رنگی خریدم.با بینه تامین اجتماعی ۴۹۰تومن فک کنم واسه یکی ویزیت دادن.بله سالم بود اگه مشکل داره خرنوب بده فوق العاده عالیه

راحت با من خوشحال میششم‌ بتونم کسی رو راهنمایی کنم .من دفترم سلامته هزینش۵۷۰شد ۱۸۰یا ۲۰۰هم جداگانه د ...

خرنوب چیه؟؟  از کجا بخرم؟ 

شوهرم همکاری نمیکنه، نمیره ازمایش....  نمیدونم وضعیتش چطوریه

اگه بدون اینکه وضعیتش رو بدونم بهش بدم، اشکال داره؟