2777
2789
احتمال زیاد مثبت باشه 😍 تبریک میگم عزیزم  میشه بگی چه چیزایی رعایت کردی؟

ان شاء الله 

ممنون عزیزم 

من چند ماه اقدام هستم .. چون مشکل تیروئید دارم امیدوارم این ماه نتیجه بگیرم 

من کار خاصی نکردم این مدت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله که مثبت باشه  ممنون عزیزم

اانشالله مثبته تو بیبی اواب منو ببین خیلی کمرنگ تر از مال تو افتاده ولی چن تا مارک دیگه زدم مثبتشد

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
اانشالله مثبته تو بیبی اواب منو ببین خیلی کمرنگ تر از مال تو افتاده ولی چن تا مارک دیگه زدم مثبتشد

ای جانم مبارکتون باشه 

برای منم دعا کنید لطفاً .. منم چند تا مارک مختلف استفاده کردم همشون بلافاصله هاله میفته اما خیلی پر رنگ نیست

ای جانم مبارکتون باشه  برای منم دعا کنید لطفاً .. منم چند تا مارک مختلف استفاده کردم همشون بلا ...

چن روز دیگه بزار بتا دوبرابر بشه بفد بزن چون خود به خود مثبت نمیشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
متل من مثل تو همون لحضه خط افتاد دبروز بتام مثبت شد

سلام عزیزم. تبریک میگم 

باشما قبلا هم صحبت کردم، خیلی مبارکه 

میگم چندماه اقدام بودین؟ چه چیزایی رعایت کردین و خوردین؟

ان شاء الله بسلامتی نی نی جون رو بغل کنین 😍😍

ایشا الله قسمت همه منتظرا

سلام عزیزم. تبریک میگم  باشما قبلا هم صحبت کردم، خیلی مبارکه  میگم چندماه اقدام بودین ...

سلام گلم ممنونم قربونت برم ۳سال تقریبا. هیچی ماه دوم عکس رنگی با رحم تک شاخ حامله شدم این ماه فولیکولام کوچیک بودن دکتر آیو آی نکرد وداروهام اچ ام جی روز ۱۰.سینال اف روز ۷به بازو.لتروزل هم خوردم اقدام درست و حسابی نبود. خدارو هزاران مرتبه شکر قسمت همهتون. همیشه خدارو ناشکری میکردم که چرا فلانی حامله ولی من مه این ماه کلی نذر کردم از ائمه خواستم ار خدا واسم بچه بخوان اصلا دعا نکرده بود م .خدارو شکر یکی خواب دیده قبل باردار شدنم چن روز قبل گفت خواب دیدم بچه داری اسمش محمد حسینه😍

سلام گلم ممنونم قربونت برم ۳سال تقریبا. هیچی ماه دوم عکس رنگی با رحم تک شاخ حامله شدم این ماه فولیکو ...

وای عزیزم چه حس خوبیه... 

خدا نگهدار شما و نی نی تون باشه. 

بچه اولتون بود؟ 

میشه واسه منم دعا کنین 🙏

سلام گلم ممنونم قربونت برم ۳سال تقریبا. هیچی ماه دوم عکس رنگی با رحم تک شاخ حامله شدم این ماه فولیکو ...

چندبار ای یو ای انجام دادین؟ عکس رنگی درد داشت؟ 

بنظرتون منم برم عکس رنگی؟ 

۵ماه اقدام داشتم و ۳۳ سالم هست. قبلا شوهرم نمی خواست....  اشتباه کردیم، باید زودتر پیگیر میشدیم