2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه نمیدونم شاید جایی خورده اولش بازوشو دیدم ناراحت شدم فهمید و گفت یعنی چی این کارت بعدش گفتم نه ن ...

عزیزم سخت نگیر مشکلات کبدی و چربی کبد گاهی باعث میشه بدن کبود بشه منم بعضی وقتا بازو هام کبود میشه بعد دو سه روز خوب میشه هیچ دردی هم نداره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بهش شک داری؟منم گاهی بدنم بی دلیل کبود میشه

نمیدونم دوساله اومدیم خونه خودمون ندیدم تا حالا کبود بشه منم بدنم کبود میشه ولی بنفش میشه انگار ضربه خورده نه اینکه قرمز بشه

عزیزم سخت نگیر مشکلات کبدی و چربی کبد گاهی باعث میشه بدن کبود بشه منم بعضی وقتا بازو هام کبود میشه ب ...

کبودی قرمز میشه؟منم پاهام کبود میشه ولی بنفش میشه انگار ضربه خورده

اولین کسی که میفهمه طرف مقابل زیر ابی میره یا نه خود زن وشوهر هستند اگه واقعا تا حالا چیزی متوجه نشدی ایراد جای دیگه است اینجا فقط ذهنت و خراب میکنه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
کبودی قرمز میشه؟منم پاهام کبود میشه ولی بنفش میشه انگار ضربه خورده

اها نه من منظورم بنفش بود به نظرم حتما با خودش صحبت کن با یه لحن خوب و جویای مسئله شو

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ازش توضیح بخواه مگه اگ چنین جایی رو بدن شما بود اون راحت ول میکرد قضیه رو 

وای نه قطعا پدرمو در میاورد یه بار بخاطر گوشیش شک کردم بهش خیلی خوب باهام حرف میزنه در لحظه قانع میشم ولی دوباره کارایی می‌کنه شک آدم برگرده