2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه قطعا پدرمو در میاورد یه بار بخاطر گوشیش شک کردم بهش خیلی خوب باهام حرف میزنه در لحظه قانع میش ...

حتما پیگیر باش ن جوری ک زندگیتون اگ انشالله که چیزی نبود به هم بریزه 

ولی بیخیال هم طی نکن

بهش با شوخیی هایی بگو ک ی جورایی شک کردی بهش 

بببین تو تایم رفت و امدش تغییری ایجاد میشه یا نه

اونم میاد میگه آره خیانت کردم  نباید بگه تحت نظر بگیره مدرک جمع کنه که نتونه بزنه زیرش

اگه این کارو بکنم خودم دیوونه میشم یه بار هی واتساپشو چک میکردم واقعا روانی شده بودم

عزیزم میدونم خیلی نگرانی و حق داری راحت نگذر از این قضیه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
واقعا به خاطر کار میشه که گردن کبود بشه؟

آره مخصوصا اگه کارش جوریه ک چیزای سنگین رو برمیداره یا مثلا میذاره رو شونه اش و میبره.شوهر من مکانیکه خیلی وقتا شونه هاش و گردنش همینجوریه انگار یکی تنش رو مک زده

ولی همیشه ب حس شهودت اعتماد کن اگ قبلا هم بهش شک کردی پ یچیزی هس 

گاهی چیزی ام ندیدیم از طرف ولی ی حسی مثل خوره میوفته تو وجودمون ک الکی نیس 

احتمالا چیزی تا لو رفتن همسرت نمونده قبلا حس میکردی الان داره نشونه هاش ظاهر میشه