2777
2789
عنوان

شما میرید حموم ...

2109 بازدید | 74 پست

بچه ها موهای سرتون که می‌ریزه کف حموم چطور جمع میکنید؟

بعد توی سطل زباله حموم میندازید دیدین چه ظاهر زشتی داره؟سطل حموتون چه مدلیه؟

یه دغدغه دیگه هم داشتم الان یادم رفته😐🙃

آهان شما هم دمپایی سفید برای توالت بزارید بعد یه مدت لک میگیره،کف دمپایی تیره میشه؟؟ 

حوله دست و صورت هر جنسی و قیمتی خریدم باز بعد چندبار شستن هم زبر میشه هم رنگش تیره میشه،چه مارکی بگیرم خوبه؟؟؟

بقیه سوالتم یادم اومد باز میپرسم🥹

اسی چه سوالهای بهداشتی پرسیدی😂😂...موی کف حموم رو توی سطل کوچیک داخل حموم که در داره میریزیم‌...دمپایی مون هم تیره هست...حوله هم هر چند وقت یکبار عوض کنید..با این جواب ها حس معلم بهداشت گرفتم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایش سوالات ساعت ۵ صبح چطوری یادت اومده  دغدغه هات تو حلق من 🤣🤣🤣 خدا تو رو نکشه🤣🤣🤣

🥹🥹🥹

خیلیهاش یادم رفته،

وسواس گرفتم به خدا

همش ذهنم درگیر اینا میشه ساعتها به راه حل فکر میکنم😐

من مورو بدم میاد عوقم میگیره درپوش فاضلاب و اول حموم رفتن برمیدارم ک موها بره دست عمرا بزنم دمپایی هم اره سیاه میشد مکافات داشتم اونسری رفتم مشکی خریدم خلاص حوله هم واسه من سیاه نشده خوبه نمیدونم برندش چیه یکیش گلبافت هست اونیکیا نمیدونم دوستم

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

اسی چه سوالهای بهداشتی پرسیدی😂😂...موی کف حموم رو توی سطل کوچیک داخل حموم که در داره میریزیم‌...دمپ ...

اخه بار بعدی کی می‌خوام زباله تو سطل بندازم موها رو میبینم حالم بد میشه 

دمپایی هم داغون شدم از بس با وایتکس سابیدم سفید دوست داشتم ولی انگار مجبورم تیره بگیرم 

حوله هم تصمیم دارم پک چندتایی بگیرم یا یکبار مصرف ،آخه خیلی زود خراب میشن

من مورو بدم میاد عوقم میگیره درپوش فاضلاب و اول حموم رفتن برمیدارم ک موها بره دست عمرا بزنم دمپایی ه ...

وای راه آب میگیره نکن دختر 

بقیه موارد هم مرسی راهنمایی کردی 

اخه بار بعدی کی می‌خوام زباله تو سطل بندازم موها رو میبینم حالم بد میشه  دمپایی هم داغون شدم ا ...

ما تو سطل یه مشما میندازیم و مو و اینارو اون تو میریزیم موقعی هم که خواستیم بندازیم دور در مشما رو گره میزنیم و تمام...اره خب دمپایی تیره بگیر چرا خودتو اذیت میکنی.‌‌..

ما تو سطل یه مشما میندازیم و مو و اینارو اون تو میریزیم موقعی هم که خواستیم بندازیم دور در مشما رو گ ...

میدونی من منظورم اینه یکبار مو انداختم بار بعد رفتم حموم موی تو سطل رو ببینم حالت تهوع میگیرم😐

کلا سطل زباله حموم رو حذف کردم،موهارو میپیچم تو چندتا دستمال توالت بعد میبرم میندازم تو زباله های آشپزخونه که سریع بندازیم بیرون🙃

من مورو بدم میاد عوقم میگیره درپوش فاضلاب و اول حموم رفتن برمیدارم ک موها بره دست عمرا بزنم دمپایی ه ...

چاه نباید بره ممکنه گیر کنه حق الناسه. ما هرکی میره حموم میریزه تو سطل صافی حمام اومد بیرون میریزه تو پلاستیک سرشو گره میزنه میزاره تو پلاستیک زباله ای که هرشب میبریم بیرون

ما تو سطل یه مشما میندازیم و مو و اینارو اون تو میریزیم موقعی هم که خواستیم بندازیم دور در مشما رو گ ...

دمپایی هم سفید قشنگه ولی حالا مجبورم از این به بعد مشکی میگیرم 

وای راه آب میگیره نکن دختر  بقیه موارد هم مرسی راهنمایی کردی

نمیگیره خداروشکر تو این چندین سال ک نگرفته اخه موهای من همیشه کوتاهه شاید بخاطر اون باشه

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه