2777
2789
عنوان

شما میرید حموم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 74 پست
چاه نباید بره ممکنه گیر کنه حق الناسه. ما هرکی میره حموم میریزه تو سطل صافی حمام اومد بیرون میریزه ت ...

حق الناس واسع چی اگه بگیره هم لوله ما میگیره دیگه ب ناس چیکار دارم

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای موی حمام دوراه هس

یک برداشتن درپوش 

دو جمع کردن و ریختن در گوشه یا سطل

حمام ما هیچ وقت سطل نداشت 

یه زمانی نایلکس سفیدهای خرید رو میذاشتیم برای ژیلت

مو طرف تموم شده مواد

که دیگه اونم کنسله

دمپایی های سرویس‌ها م سوراخ دارند با این وجود به قول شما جرم میگیرم 

یه برس داریم با اون می‌سابم به آسونی رفع میشه 

در مورد حوله 

من از مجردی هیچ وقت از حوله استفاده نکردم

همیشه دستمال کاغذی

خونه مان یه چندتایی داریم 

همسرم وصو میگیره باهاش خشک میکنه دست و روشو

حق الناس واسع چی اگه بگیره هم لوله ما میگیره دیگه ب ناس چیکار دارم

بابای من اینطوری به ما یاد نداده گفته از خونه و چاه و فاضلاب و.... باید درست استفاده کرد. ما آپارتمانیم

اسی وسواس نداری؟اینطوری خیلی اذیت میشی که...

دائما وایتکس و جرمگیر به دستم😐

حوله دست و صورتم حذف کردم فقط با دستمال اجازه میدم همسرم و بچه ها صورتشون خشک کنن 

حوله رو امروز بشورم فرداش فکر میکنم آلودس🥹

نمیگیره خداروشکر تو این چندین سال ک نگرفته اخه موهای من همیشه کوتاهه شاید بخاطر اون باشه

اخه قبلا که با خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم همش تعریف میکردن جاری بزرگه مو می‌ریخت تو راه آب ،لوله گرفت و با بدبختی کف خونه رو کندیم و راه آب باز کردیم 

منم همیشه رعایت میکنم،مو خیلی بده

دائما وایتکس و جرمگیر به دستم😐 حوله دست و صورتم حذف کردم فقط با دستمال اجازه میدم همسرم و بچه ها ص ...

اسی جان خییلی اذیت میشی ممکنه بقیه رو هم اذیت کنی...پیش دکتر برو بذار مشکلت حل بشه 

دائما وایتکس و جرمگیر به دستم😐 حوله دست و صورتم حذف کردم فقط با دستمال اجازه میدم همسرم و بچه ها ص ...

فقط عید به عید وایتکس و اینا میزنم. همیشه هم خونم تمیزه و مشهور 

بابای من اینطوری به ما یاد نداده گفته از خونه و چاه و فاضلاب و.... باید درست استفاده کرد. ما آپارتما ...

خب ما ویلاییم عزیزم ب خونه کسی کاری نداریم باریکلا ب بابای شما 

اسی جان خییلی اذیت میشی ممکنه بقیه رو هم اذیت کنی...پیش دکتر برو بذار مشکلت حل بشه 

یکم بچه هام اذیتن وقتی خونه رو کثیف میکنن دنیا رو سرم خراب میشه روزی ۵ بار یا بیشتر جارو میکشم،لباسشوییم گاهی روزی دوبار روشن میکنم 

بخاطر همین منی که عشق بچه بودم اصلا اصلا دیگه دلم نمیخواد بچه بیارم،دلم میخواد خونم تمیز بشه مثل قبل،

ولی فکر نمیکنم مشکلم حاد باشه،الان بچه ها واقعا کثیف میکنن

اخه قبلا که با خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم همش تعریف میکردن جاری بزرگه مو می‌ریخت تو راه آب ،لوله گر ...

ما ک خداروشکر اینجوری نشده تاحالا بعد من هفته ای ی بار جوهر میریزم تو تمام فاضلابا ک جرم گیری کنه هم سوسک اینا بالا نیاد...جاریت احتمالا موهای بلند بوده ی دسته مو میشده واسه من پسرونه ست موهام همیشه ریزشی نداره

برای موی حمام دوراه هس یک برداشتن درپوش  دو جمع کردن و ریختن در گوشه یا سطل حمام ما هیچ و ...

منم فکرم مثل شماس،

فکر کردم راه حل دیگه ای هست 

آخه ست سرویس میفروشن حتی جاصابونی داره که اونو خیلی وقته حذف کردم ،سطل هم که خیلی حال بهم زن میشه به نظرم زباله حموم رو باید درجا انداخت بیرون 

یکم بچه هام اذیتن وقتی خونه رو کثیف میکنن دنیا رو سرم خراب میشه روزی ۵ بار یا بیشتر جارو میکشم،لباسش ...

نمیشه که خونه دائم تمیز باشه بالاخره کثیف میشه خب دوباره میشه تمیزش کرد نباید زیاد حساس بود..ما یکبار به دنیا میایم چرا انقدر خودمونو سر این موضوع ها باید اذیت کنیم

نمیشه که خونه دائم تمیز باشه بالاخره کثیف میشه خب دوباره میشه تمیزش کرد نباید زیاد حساس بود..ما یکبا ...

حرفتون کاملا درسته ولی دست خودم نیست 

حتی وسایل می‌چینم باید دقیق همون زاویه باشه که من گذاشتم،

ظرفهای توی آبچکون،قاشق و چنگال و کفگیر توی جاقاشقی بالای سینک همه ترتیب داره،شوهرم گاهی کمک کنه بهم بریزه باز سریع مرتب میکنم،

بقیشو نگم دیگه🥹🥹باورم شد یه چیزیمه