2777
2789
عنوان

بچها همسرم از بالا داربست افتاده

371 بازدید | 21 پست

سلام خانوما همسرم یکشنبه از بالای داربست افتاده لگنش از سه جا شکسته، فردا باید عمل بشه توروخدااااا براسلامتیش صلوات بفرستید که عملش خوب پیش بره دوباره سلامتیش به دست بیاره از نگرانی نمیتونم بخوابم توروخدا براش دعا کنید منم برا برآورده شدن حاجتتون دعاا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون صلوات میفرستم .شماهم برای شفای دخترم فاطمه دعا کنید بی زحمت 😭

عزیزم میتونم بپرسم دخترت چیشده؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
براشون صلوات میفرستم .شماهم برای شفای دخترم فاطمه دعا کنید بی زحمت 😭

ممنون عزیزم انشالله که دخترتون شفا پیدا کنه به حق حضرت دستای کوچیک‌علی اصغر که گره های بزرگ باز میکنه مشکلش چیه عزیزم؟

اسی عزیز ایشالا ب حق پنج تن شوهرت عمل موفقی داشته باشه😊

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
ممنون عزیزم انشالله که دخترتون شفا پیدا کنه به حق حضرت دستای کوچیک‌علی اصغر که گره های بزرگ باز میکن ...

تمام امیدم به کرم آقام امام حسینه .مشکلات حرکتی داره و درست راه نمیره البته مشکل بسیار داره ولی این بیشتره

💔💔💔
انشالله عملش خوب پیش میره  ولی بدون هیچکس مث شما نمیتونه کمکش کن  کم نیار و قوی باش  ...

ممنون عزیزم من هیچ وقت کم نمیارم از جونم براش مایه میزارم تا خوب بشه خدا خیلی بهش رحم کرده که به سرش آسیب نرسیده