2777
2789
عنوان

بچها همسرم از بالا داربست افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 21 پست

ای داد بیداد 

چقدر ناراحت شدم عزیزدلم

انشالله درست میشه نگران نباش خدا رزق و روزیتون و درامد همسرتونو ده برابر کنه الهی همیشه سالم و خوشبخت و خندون باشین🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام امیدم به کرم آقام امام حسینه .مشکلات حرکتی داره و درست راه نمیره البته مشکل بسیار داره ولی این ...

چند وقتشه ؟خدا خودش کمک میکنه امیدت بخدا باشه خودش داده خودشم سلامتیشو بهش میده 

ای داد بیداد  چقدر ناراحت شدم عزیزدلم انشالله درست میشه نگران نباش خدا رزق و روزیتون و درامد ...

خیلی ممنون از دعای قشنگت انشالله هرکی هر مشکلی داره به حق ۶ ماه حضرت علی اصغر مشکلش حل بشه 

خیلی ممنون از دعای قشنگت انشالله هرکی هر مشکلی داره به حق ۶ ماه حضرت علی اصغر مشکلش حل بشه 

انشاالله عزیزم ذکر یونسیه و صلوات مخصوص حضرت زهرارو زیاد بگو معجزه میکنه🌺🌺

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

خدایا خودت همه مریض هارو شفا بده