2777
2789
عنوان

طرز درست کردن خیارشور ترد و خوشمزه

9513 بازدید | 41 پست

سلام من میخوام برای اولین بار خیارشور درست کنم تقریبا خیارشور۱۵کیلو لطفا راهنماییم کنید یک دستور عالی با کل نکات و همچنین میزان سرکه و سبزی و آب و نمک و فلفل و چه سبزیهایی باشه .ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طرز تهیشو بلد نیستم ولی من مامانم 5 تا نخود خام داخل ظرف خیارشور میندازه که باعث میشه ترد بشه ...

مامان منم😁😂

من بلد نیستم تو دل برم ولی خوب بلدم رو مخ برم(:(:                ‌‌ سلیطه ای در کالیفرنیا 🤵‍♀️😂

خیارها رو بشور بریز داخل شیشه چندتا حبه سیر چندتا فلفل قرمز خشک شده و مقداری ادویه معطر بریز داخل شیشه

به ازای هرلیوان آب یه قاشق سرخالی نمک بریز در اخر یه استکان سرکه اضافه کن و درش رو محکم ببند دو روز بذار آفتاب رنگ خیارشور ها عوض شد دو روز بیار تو اتاق و بعد بذار یخچال

ببخشید نمیخوام دخالت کنم فقط محض راهنمایی میگم ......چقدر زیاد درست می‌کنی میمونه له میشه کم کم درس ...

اختیار داری گلم .ما زیاد خیارشور میخوریم حتی کم هست ولی امسال میخوام خودم درست کنم یخچال ۳تا داریم میزارم یخچال خراب نمیشه😊