2777
2789
عنوان

این طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
من هرخانمی بیرون میبینم اصلا آب همراه ندارن نمیخورن خ عادی هستن تو اتوبوس خیابون .نمیدونم چرا من این ...

ماهشهر خانمها تواین گرما و شرجی هوا میرن باشگاه و پیاده روی من از ترس گرما داخل راه پله هم نمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

,منی که تو خونه هم خیس عرقم وحالم بده چکار کنم چقد امسال هوا گرمههههه لعنت به تابستون ذوب شدم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
من هرخانمی بیرون میبینم اصلا آب همراه ندارن نمیخورن خ عادی هستن تو اتوبوس خیابون .نمیدونم چرا من این ...

اصلا ربطی به خانم و آقا نداره، بعضیا بیشتر عرق میکنن و بیشتر آب از دست میده بدنشون. قرار نیست بطری آب بگیرن بغلشون که ملت، تو کیفشونه یا هرجایی. نمیدونم چه مقاومتیه در برابر آب خوردن دارید؟! انگار مثلا چیز بدیه آب خوردن که هی میگید بقیه پس چرا نمیخورن، همه میخورن و باید بخورن مخصوصا تو گرما

خوب یه چکاپ کامل برو خیالت راحت شه عزیزم

پارسال آزمایش خون کامل با همون قند ناشتا و ادرار دادم خواهرم پرستاره جوابشو دید دعوام کرد گفت تو ازمنم سالم تری داری ادا درمیاری درحالیک واقعا اذیتم .خودش سنگریزه داره کلیه اش.