2777
2789
عنوان

این طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرمايي هستي خب اونهمه اب و يخ رو هر كي بخوره بي حال ميشه از بيرون مي رسي اولش يه دوش با اب ولرم بگ ...

هربار میام خونه حمام میرم امروز آب زیاد خوردم و خوابم برد بعد ک بیدارشدم حالم بهتر بود رفتم حمام .وقتی میرسم خونه بخدا هلاکم اصلا مث کسی ک از کویر اومده میشم 🤦‍♀️

درضمن این مسیله خیلی مهمیه، اگه رعایت نکنید ممکنه کار به درمانگاه و بیمارستان و سرم بکشه برای اوکی شدن حالت 

حتی تو سالهای اخیر که به خاطر تغییرات آب و هوا، هوا گرم شده، تو کشورهای سردسیر، مردم چون به گرما عادت ندارن سالانه کلی آدم می میرن از گرمازدگی

تو دقیقا خودمنی ....وهیچ راهی پیدا نکردم واسش جز تو خونه نشستن یا باماشین کولر دار بیرون رفتن و پیاد ...

خب کارای اداری بانک و غیره چی ؟من الان درگیر دادگاه با شوهرمم امروز دوتا دادگاه جداگانه داشتم با ی بانک .ماشین ندارم با اتوبوس میرم.

درضمن این مسیله خیلی مهمیه، اگه رعایت نکنید ممکنه کار به درمانگاه و بیمارستان و سرم بکشه برای اوکی ش ...

آره من چندسال پیش یبار وسط چهارراه از حال رفتم دوتا خانم آب ریختن رو صورتم نیمه بیهوش شده بودم 

آره من چندسال پیش یبار وسط چهارراه از حال رفتم دوتا خانم آب ریختن رو صورتم نیمه بیهوش شده بودم 

ای بابا، راه حلش خیلی ساده اس، یه بطری آب با چند قطره لیمو توش. یا ابمیوه، حتی آب خالی. عجیبه که راه به این سادگی رو نمیدونید

با ماشيني برو بيا كه كولر داشته باشه

اتوبوسها کولر دارن تو خیابون از سایه رد میشم ولی بازم معطلی تو ایستگاه اتوبوس یا بیرون .یا همون دادگاه ک هی میفرستن این اتاق اون اتاق اذیت میکنن .ولی بقول دوستان از این ببعد آب و خاکشیر ببرم شاید بهتر شدم .ممنون

خب کارای اداری بانک و غیره چی ؟من الان درگیر دادگاه با شوهرمم امروز دوتا دادگاه جداگانه داشتم با ی ب ...

باشوهرم میرم اگر هم نباشه با اتوبوس های کولر دار میرم ...صبح زود برو که به گرما شدید نخوری ...کدوم شهر هستی ؟؟؟

باشوهرم میرم اگر هم نباشه با اتوبوس های کولر دار میرم ...صبح زود برو که به گرما شدید نخوری ...کدوم ش ...

امروز از ۸صبح رفتم تا ۱.کارام طول کشید بعدم رفتم خرید واس خونه .ی سوپر جای خونمون هست همه بستنی یخی هاشو من میخرم یبار تموم کرد از دستم 🤦‍♀️😂😂😂

ای بابا، راه حلش خیلی ساده اس، یه بطری آب با چند قطره لیمو توش. یا ابمیوه، حتی آب خالی. عجیبه که راه ...

من هرخانمی بیرون میبینم اصلا آب همراه ندارن نمیخورن خ عادی هستن تو اتوبوس خیابون .نمیدونم چرا من اینجوری ام 😭🤦‍♀️کاش خوب بشم

مشهد

بسلامتی ...سعی کن ضدآفتابی که میزنی چرب نباشه ...چون آرایش روی صورت خیلی تاثیر داره برای گرما ...میتونی یه کولرهایی هست کیفی هست با باطری کارمیکنه شارژی هم هست میتونی همراهت داشته باشی چتدتا تکه یخ جای آب بریزی داخلش ...کمتر اذیت میشی ...شاید شوخی بگیری ولی من جدی گفتم