2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی یه دنیا  ایشالا خدا بهترینارو برات رقم بزنه🤲

❤❤❤

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
اگر قصد ازدواج مجدد داری با توجه به وضعیت خراب مملکت احتمال اینکه آدم بهتری نصیبت بشه کمه مگر طرفت م ...

مشکلمون طرز فکر و باورامونه😕 تفاوت زمین تا آسمون داریم

اصن الانم نمیدونم چرا شوهرم هیچ واکنشی نداره انکار هالو هستش نمیدونم به الله اصن نمیدونم منو شوهرم ب ...

چند ساله ازدواج کردید؟! 

منم سه ساله با خانواده شوهرم مدام در کشمکشیم میترسم برامون دردسر درست کنن😢

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    
من فردا حکم جهیزیم میاد ای خدا دلم دارا میترکه یعنی روزی میرسه که حالم خوب باشه😭😭

رفتم تاپیکهای قبلی ات رو خوندم. وااای خوشحال باش داری جدا میشی ... درسته الان سختته اما راااحت میشی از دستش. 

اگر قصد ازدواج مجدد داری با توجه به وضعیت خراب مملکت احتمال اینکه آدم بهتری نصیبت بشه کمه مگر طرفت م ...

اینم بگم تو این مملکت بدون بفهمن یک زن تنها هستی حتی پولدارم باشی نمیزارن راحت زندگی کنی خلاصه کلا جو مملکت از همسایه ‌سوپر محل بگیر تا به بالا کلا رفتار اخلاقشون بشدت برات آزار دهنده خواهد بود 

چرا فکر می‌کنید بعد از طلاق گرگ میاد میخورتتون؟؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکردم طلاقم گرفتم عا ...

آفرین شماها قوی هستین و الگو باید بگیرن بقیه زن ها مث خواهر من که به هر نکبتی زندگی میکنن تا مطلقه نشن

خواهر من با یه مرد حیون سالها زندگی میکنه و اینقدر تحمل کرد که مریض شد

درصورتی که بابام همون اول گفت بیا طلاقت رو بگیرم

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
چرا ولی طلاق یه شکست ۱۰۰درصده اونم برای زن که سرشار از احساساته 

نه شکست صدرصد نیس گلم اینجوری فک نکن عزیز دلم...

گاهی طلاق خیلیییی بهتر از زندگیه ک ب گند کشیده شده...

گاهی ادامه زندگی شکست صدرصده 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
من فردا حکم جهیزیم میاد ای خدا دلم دارا میترکه یعنی روزی میرسه که حالم خوب باشه😭😭

عزیزم   من فردا باید برم برای جهازیه     گفته   ده درصد        نرخدجهاز پرداخت کن  الان شما چ کاررکردی ؟؟؟؟؟؟

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
مشکلمون طرز فکر و باورامونه😕 تفاوت زمین تا آسمون داریم

دلیل موجهی برای طلاق نیست تو این جامعه 

فکر کردی بیای بیرون کسی هست اصلا به چیزی فکر کنه یا اصولی داشته باشه تا بخاد حالا با تو هم هماهنگ باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز