2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا فکر می‌کنید بعد از طلاق گرگ میاد میخورتتون؟؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکردم طلاقم گرفتم عا ...

همیشه تغییر سخته تو خیلی شجاع و قوی هستی که باخواسته قلبی اینکارو کردی افرین بهت 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
اینم بگم تو این مملکت بدون بفهمن یک زن تنها هستی حتی پولدارم باشی نمیزارن راحت زندگی کنی خلاصه کلا ج ...

برنامم نیست ایران بمونم اگر شرایطم جنگ اعصابی باشه که الان دارم سر رخت و لباس و ننه و باباو مردم جدا میشم بعدم اکر بتونم از ایران میرم

برنامم نیست ایران بمونم اگر شرایطم جنگ اعصابی باشه که الان دارم سر رخت و لباس و ننه و باباو مردم جدا ...

اگر واقعا مطمعنی میتونی بری اینکار بکن خیلی وقتها اون‌چیری که پیش بینی می‌کنیم نمیشه جا پات محکم کن همه کارات بکن بعد تصمیم بگیر 

چرا ولی طلاق یه شکست ۱۰۰درصده اونم برای زن که سرشار از احساساته 

طلاق گرفتن از این مرد پیروزی ۱۰۰ درصده(تامیکهاتون رو نگا کردم)

طرز فکرت رو درست کن تا راحت تر کنار بیای

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
فعلا اصلا حالم خوب نیس خدا کنه بتونم هضمش کنم🥺🥺

میتونی با گذر زمان 

بعد که از دست این موجود راحت شدی میفهمی زندگی جقدر قشنگ تره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
طلاق گرفتن از این مرد پیروزی ۱۰۰ درصده(تامیکهاتون رو نگا کردم) طرز فکرت رو درست کن تا راحت تر کنار ...

حالا اونجا مسائل بزرگو نوشتم من با کسی زندگی میکردم که به بستن در یخچال و زدن کلید برق هم گیر میداد میگف محکم میبندی کلید برقو محکم میزنی تو روانی یا حق نداشتم تو خونم وسایلمو جابه جا کنم حق نداشتم بدون اجازه خانوادمو دعوت کنم خیلی مسائل در ظاهر ریز ولی پیر کننده

حالا اونجا مسائل بزرگو نوشتم من با کسی زندگی میکردم که به بستن در یخچال و زدن کلید برق هم گیر میداد ...

من میفهمم چی میگی شوهر خواهرم همینه

ببین خواهر من زندگی کرد و الان ام اس گرفته 

سنش ۳۶ ساله ولی ببینی فک میکنی ۴۶ سالشه

داغون داغون

چقدر دلم میهواست خواهرم مث شماها شجاع بود و خودش و ما رو از دست این بی صفت ها نجات میداد😪

نمیدونی ما هم جقدر اذیت شدیم و میشیم

دیگه خسته شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز