2777
2789
شمام جدا شدی؟؟

نه بالاتر گفتم چرا میگم

دوستم جدا شد و من میبینم چقدر آرامش گرفته

یا دختر عمه ام و خیلی ها دیگه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
من میفهمم چی میگی شوهر خواهرم همینه ببین خواهر من زندگی کرد و الان ام اس گرفته  سنش ۳۶ ساله و ...

میفهمم کاملا من بغیر از خودم که نابود شده بودم خانوادمم پیر شدن مامان بابامو که نگو دیگه 

من پیرشدن مامان و بابامو همون روزی که بیشعور اومد خونه حتی احوال پرسیم باهاشون نکرد، دیدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واقعا مطمعنی میتونی بری اینکار بکن خیلی وقتها اون‌چیری که پیش بینی می‌کنیم نمیشه جا پات محکم کن ...

میدونی من مشکل اعظمم اینه ک زود عصبانی میشم 

از خانوادش خوشم نمیاد ،دوست ندارم برم خونشون ، همه چیو بد میدونند ، اعتقاداتم باهاشون فرق داره ،بعدم من کلا آدم قاعده قانونی هستم یکم گیر میدم شوهرم پلشته تو خونه کار نمیکنه بهش بگم قهر میکنه خیلی حساسه اون احساساتیه من یکم که ن خیلی خشکم ،بدم دعوا میکنیم من کلامی اون میزنه میشکنه

کاش منم به اون ارامش برسم یعنی میرسه اون روزا خدا جونم

حتما توکل کن به خدا تو تلاشت رو میکنی و زیر بار زور نمیری بعدش رو بسپر به خدا

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
عده نداشتم دیگه شد

وا چکاری بود ادم طلاق میگیره راحت بشه غز چاه درت اوردن انداختنت تو چاله 

حداقل یکم فرصت میدادن حالت خوب بشه

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
وا چکاری بود ادم طلاق میگیره راحت بشه غز چاه درت اوردن انداختنت تو چاله  حداقل یکم فرصت میدادن ...

آره بدتر ازهمه تا ازدواج کردم باردار شدم هیچ استراحتی نداشتم فکرم آزاد نبود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز