bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان قرص گین آپ 306 بازدید | 26 پست سلام خوب هستین خانوما ده روزی هست دارم میخورم چاق نشدم بعد چند روز نشون میده چاق شدنم ار عوارضشم نگین خبر دارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1401/05/25 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 میگن ک برمیگرده وزن هی چاق نشدم که بخواد برگرده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 بعد از ی ماه نشون میده ممطمعنی مصرف کردی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 آره من بعد ۲۰ روز نشون داد پس منم امیداور باشم بعد تو گین آپ بدن خوردی که میوه رو جلدشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 پس منم امیداور باشم بعد تو گین آپ بدن خوردی که میوه رو جلدشه آره همونو خوردم. روزی چندتا میخوری؟
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 آره همونو خوردم. روزی چندتا میخوری؟ ۲ تاببخشی سوالام زیاده تو غذا خوردنت بیشتر شد الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 ۲ تا ببخشی سوالام زیاده تو غذا خوردنت بیشتر شد اشکالی نداره.اولاش ن تغییر نکرده بود ولی ی ۱۵روز ک شد اصلا سیر نمیشدم دیگه
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 اشکالی نداره.اولاش ن تغییر نکرده بود ولی ی ۱۵روز ک شد اصلا سیر نمیشدم دیگه مرسی عزیزم توم دوتا میخوری الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 مرسی عزیزم توم دوتا میخوری فدات گلم اولاش آره بعد ک دیگه وزن گرفتم روزی یکی خوردم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 فدات گلم اولاش آره بعد ک دیگه وزن گرفتم روزی یکی خوردم مرسی عزیزم کاش منم وزن بگیرم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
marmartalayee عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4379 مرسی عزیزم کاش منم وزن بگیرم فدات قشنگم وزن میگیری نگران نباش.من البته نون زیاد میخورم روزی حداقل ۴ تا نون رو میخورم