2777
2789
عنوان

قرص گین آپ

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 26 پست
فدات قشنگم وزن میگیری نگران نباش.من البته نون زیاد میخورم روزی حداقل ۴ تا نون رو میخورم

پس من این جوری نیستم 

😭راستی چقدر اضافه کردی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پس من این جوری نیستم  😭راستی چقدر اضافه کردی

خب ببین کم کم بخور.مثلا ۸ صبح پاشو نصف نون رو ساندویچ کن با هرچی ک دوس داری.۹نصف دیگشو بخور.۱۰ میوه بخور.اینجوری کم کم معده ات حجیم میشه میتونی بخوری.من اصلا اون موقع ها گشنگی حالیم نمیشد باورت میشد صبحونه نمیخوردم تا پنج عصر ک نهار بخورم اصلا نمیفهمیدم گشنگی کجاست همین جوری ذره ذره وعده هامو زیاد کردم الان اصلا سیر نمیشم.من دو ماه استفاده کردم ۱۱ کیلو اضافه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین کم کم بخور.مثلا ۸ صبح پاشو نصف نون رو ساندویچ کن با هرچی ک دوس داری.۹نصف دیگشو بخور.۱۰ میوه ...

مرسی عزیزم چه خوب از رهنماییت ممنون

عزیزم برگشت نداشت ببخشی سوالام زیاد شد

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مرسی عزیزم چه خوب از رهنماییت ممنون عزیزم برگشت نداشت ببخشی سوالام زیاد شد

اشکالی نداره قشنگم خواهش میکنم.ن من اشتهام هنوز همونجوری الان دیگه قرص نمیخورم.سعی کن بین غذات زباد آب نخوری چون هم شکمتو سیر میکنه هم بعدا شکم میاری

اشکالی نداره قشنگم خواهش میکنم.ن من اشتهام هنوز همونجوری الان دیگه قرص نمیخورم.سعی کن بین غذات زباد ...

مرسی عزیزم خیر ببینی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق حضرت زهرا و امام حسین 

فدات شم قشنگم ان شاالله تو هم ب مراد دلت برسی😚😚😚💜💜💜

مرسی عزیزم 

سلام عزیزم ببخشید قیمت این فرصت چنده ؟؟ از داروخونه میگیری ؟؟ چنتاییه هر بستش؟

۶۰ تاییه 

عطاری 

۱۲۰