2777
2789
عنوان

مادرشوهر

832 بازدید | 39 پست

بچها سلام خوبید من الان از جمعه اومیکرون گرفتم مادذشوهرم شنبه فهمید یدونه بهم زنگ زد بعذ اون دیگه پیداش نشد تا دیروز شوهرمم از من گرفت از وقتی شوهرمم گرفت مادرشوهرم هر روز زنگ روزی دوبار به شوهرم حتی به خواهزشوهرمم گفت برادرت اومیکرون گرفت...اصلا نگفت که منم گرفتم...واقعا چرا اینجوری رفتار میکنن بعد میگن عروس بده...پریروزم مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم بیا من ببینمت...چرا ما عروسا اینقد سرمون شکسته هس

ولشون کن، بعضیا فکر میکنن شاه زاییدن 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

چون تک پسرشو داده بهت  

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم تصادف کردیم حتی یکبارم نگفت  زنت حالش چطوره😑ولی خدا رحمت کنه الان زیر خاکه🧘🏻‍♀️😐

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

من حدود یکماه پیش اتفاقی وحشتناک برام افتاد و مقصرم پسرشون بود ی سراغ ازم نگرفتن الان یک هفته هست ک کرونا گرفتن منم زنگ نزدم پس چیزی ک عوض داره گله نداره

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
مگه مهمه برات ک سراغتو بگیره؟ شما بهش مرتب زنگ میزنی؟

من زنگ نمیزنم اونم زنگ نمیزنه...ولی در مواقع ضروری حالش بده اره.حتی چندبار حالش بد شد با وجود اینکه دوتا دختر داشت تا ساعت4صبح بیمارستان پیشش بودم..اینا یادشون نمیاد

مادر شوهر منم همینه . عقد دخترش بود منو جاریم و نوه هاش همه وسط داشتیم‌میرقصیدیم. میگم نوه هاش فک‌نکنی بچه های ۶ ۷ ساله ها بزرگن همه. ۲۰ سال ۲۷ سالو ۱۹ و این حوالی هان ... بعد اومده خدا شاهده ب همه اون وسط یکی یکی شاباش میده جز ب منو جاریم ، من ک هیچی ب رو نمیارم حرفی نمیزنم ولی جاری حالشو گرفته بود اساسی 😂

چون بچش نیستیم اینو باید بپذیریم

ما هم همینجوریم نسبت به مادرشوهرامون

مثلا مادرشوهرم و مادرم فشار خون دارند

با اینکه  مادرم خیلی اذیتم کرد و الان باهاش قطع رابطم

اما همیشه سراغشو از برادرم میگیرم و نگرانم

اما نه اینکه بخدا بدجنس باشما سراغ مادرشوهرمو نمیگیرم

اصلا حتی مادرشوهرم تو ذهنم نمیاد که بخوام نگرانش باشم

خدا کنه خدا واست بسازه