2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 39 پست
احتمالا نه. و  وظیفت دونستن که بیمارستان پیشش باشی ،آخه بهت پسر دادن که خرج زندگیتو بده😏

من خودمم کار میکنم.حتی الان نزدیک 1سال نیم ازدواج کردیم پدرو ماذرمم بهم پول توجیبیمو میدن.

من خودمم کار میکنم.حتی الان نزدیک 1سال نیم ازدواج کردیم پدرو ماذرمم بهم پول توجیبیمو میدن.

مادر شوهرها فکر میکنن عروس هرکاری براشون بکنه کمه.چون وظیفه عروس میدونن.

چون پیش خودشون میگن مرد نان آور خانوادست.حالا که ۱پسر خوب و کاری و زحمت کش تحویل عروس دادیم ،پس عروس هم باید بخاطر ما جونشم بده.

کاری هم به این ندارن که عروس کار میکنه یا نه،خانواده عروس کنمک خرجشون هستن یا نه...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توقع هامونو کم کنیم زندگیمون خیلی بهتر میشه ..زنگ نزد که نزد به ی کتف چپت .توام چیزی شد ۱ بار زنگ بزن .مشخصه هر آدمی بچه خودشو بیشتر از هر کسی دوست داره انتظار نداشته باشید شما رو اندازه بچه های خودشون دوست داشته باشد

توقع هامونو کم کنیم زندگیمون خیلی بهتر میشه ..زنگ نزد که نزد به ی کتف چپت .توام چیزی شد ۱ بار زنگ بز ...

نه اصلا بحث اون نیست.هر روز به شوهرم زنگ میرنه و این اصلا برام مهم نیست.از این حرصم میگیره که از جمعه مریضم به خواهرشوهرم نگفت بعد شوهرم مریض شد فورا به خواهرشوهرم گقت براذرت مریضه....

نه اصلا بحث اون نیست.هر روز به شوهرم زنگ میرنه و این اصلا برام مهم نیست.از این حرصم میگیره که از جمع ...

چیزی که به زندگی شما لطمه نمیزنه براتون مهم نباشه .شمام مثل خودشون رفتار کنید یادتون باشه تا به وقتش به اگه همسرتون توقعی داشت بگید چرا انجام نمیدین