2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 39 پست
احتمالا نه. و  وظیفت دونستن که بیمارستان پیشش باشی ،آخه بهت پسر دادن که خرج زندگیتو بده😏

من خودمم کار میکنم.حتی الان نزدیک 1سال نیم ازدواج کردیم پدرو ماذرمم بهم پول توجیبیمو میدن.

من خودمم کار میکنم.حتی الان نزدیک 1سال نیم ازدواج کردیم پدرو ماذرمم بهم پول توجیبیمو میدن.

مادر شوهرها فکر میکنن عروس هرکاری براشون بکنه کمه.چون وظیفه عروس میدونن.

چون پیش خودشون میگن مرد نان آور خانوادست.حالا که ۱پسر خوب و کاری و زحمت کش تحویل عروس دادیم ،پس عروس هم باید بخاطر ما جونشم بده.

کاری هم به این ندارن که عروس کار میکنه یا نه،خانواده عروس کنمک خرجشون هستن یا نه...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توقع هامونو کم کنیم زندگیمون خیلی بهتر میشه ..زنگ نزد که نزد به ی کتف چپت .توام چیزی شد ۱ بار زنگ بزن .مشخصه هر آدمی بچه خودشو بیشتر از هر کسی دوست داره انتظار نداشته باشید شما رو اندازه بچه های خودشون دوست داشته باشد

توقع هامونو کم کنیم زندگیمون خیلی بهتر میشه ..زنگ نزد که نزد به ی کتف چپت .توام چیزی شد ۱ بار زنگ بز ...

نه اصلا بحث اون نیست.هر روز به شوهرم زنگ میرنه و این اصلا برام مهم نیست.از این حرصم میگیره که از جمعه مریضم به خواهرشوهرم نگفت بعد شوهرم مریض شد فورا به خواهرشوهرم گقت براذرت مریضه....

نه اصلا بحث اون نیست.هر روز به شوهرم زنگ میرنه و این اصلا برام مهم نیست.از این حرصم میگیره که از جمع ...

چیزی که به زندگی شما لطمه نمیزنه براتون مهم نباشه .شمام مثل خودشون رفتار کنید یادتون باشه تا به وقتش به اگه همسرتون توقعی داشت بگید چرا انجام نمیدین