2777
2789
عنوان

کربلا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
چله حق شناس چطوره

زیارت عاشورا با شرایط خاص صد لعن و باید بگی همه اون جایی که تو زیارت عاشورا نوشته صد بار واقعا باید ۱۰۰ بار بخونی تا چل روز زمان و مکان خاص تو نت بزن کامل میاد

خانما بابای من امسال فوت شدن عاشق امام حسین بودن و این موقع بی تاب کربلا پارسال پای تلویزیون گریه می ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما بابای من امسال فوت شدن عاشق امام حسین بودن و این موقع بی تاب کربلا پارسال پای تلویزیون گریه می ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
ممنونم عزیزم الهی نصیبت بشه💕

الهی آمین.تشکر عزیزم💙

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

عزیزم ببخشید کارت واکسن رو نگاه میکنم لب مرز؟

ایران نه ولی عراق نگاه میکنه یا باید تست منفی کرونا

نشون بدی یا کارت واکسن

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕