2777
2789
عنوان

کربلا😭

241 بازدید | 39 پست

چقدر دلم هوای کربلا کرده چقدر دوست دارم برم  دوستان اگه رفتید راهی داره مثلا چله و دعای خاصی که امام حسین دعوتت کنه 

اگه رفتید از خاطراتتون و معجزه هایی که دید تعریف کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دلم میخواست برم 

رو کردم به اسمون گفتم امام حسین من دلم میخواد 

بیام کربلات اما نه پاسپورت دارم نه کارت واکسن دارم

نه پول دارم نه 

پدرم رضایت میده نه همسفری دارم 

همه رو خودت جور کن 

بخدا قسم خودش همه رو ردیف کرد و رفتم دو روز 

پیش برگشتم 

الهی که نصیبت بشه بری 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
منم خیلی دلم میخواست برم  رو کردم به اسمون گفتم امام حسین من دلم میخواد  بیام کربلات اما ...

خوش به سعادتت

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

منم خیلی دلم تنگه هر وقت از تلویزیون حرم و میبینم گریم میگیره 😭😢من یه بار رفتم تو چی؟

چله حق شناس شنیدم جواب میده برا طلبیدن.زنگ بزن ۱۶۴۰ باهاش صحبت کن.گریه کن شاید طلبید.😢

منم خیلی دلم میخواست برم  رو کردم به اسمون گفتم امام حسین من دلم میخواد  بیام کربلات اما ...

زیارت قبول🌹

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

انشالله بری عزیزم برای ما هم دعا کن اگه رفتی

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
خوش به سعاددتون زیارت قبول

ممنون عزیزم 

تو هم برو زیر اسمون و از ته دلت بگو امام 

حسین دلم میخواد بیام خودت راهیم کن 

اقا مهربونه دست رد به سینه ی کسی نمیزنه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

ان شاءالله نصیبت بشه 

من خدا بخواد و امام حسین بطلبه امسال سال سوم هست که میرم بار اول من و همسرم پارسال و امسال ان شاءالله با همسرم و بچه ها .

پارسال تو کرونا رفتیم بعضیا  میگفتن دیوونه اید گفتم مگه شک دارید ما دیوانه وار عاشق امام حسینم. شکر خدا حتی سرما نخوردیم .

برامون دعا کنید براتون دعا میکنیم 

دعای یکیمون هم بگیره الحمدلله .....

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...