2777
2789
عنوان

کربلا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
منم خیلی دلم تنگه هر وقت از تلویزیون حرم و میبینم گریم میگیره 😭😢من یه بار رفتم تو چی؟ چله حق شناس ...

نه عزیرم من تاحالا قسمتم نشده برم میگن ادم یکبار بشه دفعه بعد شیدا تر میشه وانقدر عاشق میشه که هر روز روز شماری اربعین میکنه که بره کربلا 

خوش به سعادتت

ان شالله نصیبتون بشه گلم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله نصیبت بشه  من خدا بخواد و امام حسین بطلبه امسال سال سوم هست که میرم بار اول من و هم ...

توروخدا رفتید مارو هم دعا کنید 

منم پدرم پارسال بی تاب کربلا بود چون کرونا بود نتونست بره قبلش ده سال پشت هم میرفت کربلا امسال دیگه بابام نیست😭😭

یکی از آرزوهام اینه که توی بین الحرمین قدم بزنم هی به حرم حضرت عباس نگاه کنم بعد برگردم به حرم امام حسین نگاه کنم و باهاشون حرف بزنم و گریه کنم 

ولی تا حالا قسمت نشده🥺😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

اسی انشاء الله قسمت شما و همه ی آرزودارها بشه بزودی زود...التماسدعا

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

چقدر رو سفید و عزیز بودین براشون زیارت قبول

نه عزیزم اتفاقا روسیاه و بد بودم

ولی چون با دلی شکسته 

ازشون خواستم که قسمتم بشه برم دعامو مستجاب

کردن 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
توروخدا رفتید مارو هم دعا کنید  منم پدرم پارسال بی تاب کربلا بود چون کرونا بود نتونست بره ق ...

چشم عزیزم 

ان شاءالله پدرتون همنشین آقا اباعبدالله باشن 

شما هم نایب الزیاره ایشون برید کربلا ...

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
زیارت قبول🌹

ممنونم عزیزم الهی نصیبت بشه💕

ان شالله نصیبتون بشه گلم 

انشاء الله.تشکر گل 🌹

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خانما بابای من امسال فوت شدن عاشق امام حسین بودن و این موقع بی تاب کربلا پارسال پای تلویزیون گریه میکرد که نتونسته بره چون ده سال پشت هم مهمون اقا امام حسین بود توروخدا پدرم و صلواتی مهمون کنید