2777
2789
عنوان

یه نظر درمورد مو ازتون می‌خوام

89 بازدید | 11 پست

باسلام و درود 

بنظرتون موی کوتاه(پسرونه نه اما تا همون گردن مثلا اندازه مصری)توی کمتر نشون دادن سن و یجورایی گوگولی نشون دادن صورت موثره؟بعضیا میگن موی کوتاه بانمک می‌کنه و اینا 

البته هر مدلی نه مدلای فانتزی و عروسکی و اینکه کلا موی بلند سبک صورت آدمو چجوری می‌کنه و موی کوتاه چجوری ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب اینا ربط نداره صورت ادم باید بیبی فیس باشه همین 🤨

اونکه سر جای خودش ولی همین چیزا کلی رو آدم تاثیر می‌ذاره اکثر سلبریتی های دنیا با همین چیزا کلا تغییر استایل میدن

به نظرم مو کوتاه هابه خصوص با صورت لاغر  به شدت جذابن     البته بستگی داره به صورتت ...

موی کوتاه اصن زندگی ادمو راحت می‌کنه😂ولی داستان اینه که تا قبل از کوتاه کردن با هیچ روشی نمیشه فهمید به آدم میاد یا نه ریسک بزرگیه البته من قبلا از این مصریا که جلوش بلندتره زده بودم خوب بود

موی کوتاه اصن زندگی ادمو راحت می‌کنه😂ولی داستان اینه که تا قبل از کوتاه کردن با هیچ روشی نمیشه فهمی ...

اره دقیقا من تا بلند شه پدرم داومد خداروشکر تو طول کرونا زدم عروسی چیزی نرفتیم خیلی بد شده بود

اره دقیقا من تا بلند شه پدرم داومد خداروشکر تو طول کرونا زدم عروسی چیزی نرفتیم خیلی بد شده بود

حالا پسرونه نه ولی این مدلای مصری و صدفی رو من جدیدا تو بازیگرای خارجی خیلی میبینم خیلیم شیک میشن 

حالا پسرونه نه ولی این مدلای مصری و صدفی رو من جدیدا تو بازیگرای خارجی خیلی میبینم خیلیم شیک میشن&nb ...

اره ما ل منم الان تا اون حد بلند شده خیلی میاد دیگه نمیخوام بزارم بیشتر بلند شه کلا بستگی داره به فرم صورت