2777
2789
عنوان

نمیخوام از خونه خودم برم ولی

718 بازدید | 47 پست

نمیخوام برم شهرستان و خونه مادر همسرم و یا خونه ی مامانم اینا 

مادرشوهرمم نزدیک صد بار هی اسرار میکنه بیا بیا 🫤

دلیلی ک تو ذهنمه اینه ک مهمون یه روز دوروز بعد اون بی ارزشه 

ولی شوهرم حس میکنه بخاطر اینکه بهش اعتماد ندارم نمیرم و اینو قشنگ بهم گف ک تو از من میترسی ک از خونه نمیری بعد بهش گفتم ینی چی حرفو عوض کرد گفت بخاطر این میترسی ک خونه رو بهم بریزم 😑😒

حالا موندم ک پارو دل خودم بزارم و برم یا ک ن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون شوهرت بری خونه مادرشوهر؟ چه دلیلی داره منو تیکه تیکه کنن بدون شوهرم نمیرم 

تازه آقا میگه همون قد ک خونه مامانت بودی باید اونجام بمونی ن یک روز بیشتر ن کمتر 

من میرم یه هفته گاهی خونه بابام خب ما دوریم بچم کوچیکه نمیتونم زود برم و کم بمونم توهم اگه دوست نداری نرو

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

شوهرت مثکه به خودش شک داره! وگرنه یه آدم سالم حتی همچین چیزی به ذهنش خطور نمیکنه 

اصرار مادرشوهرتم حتما زیر سر شوهرته.

من بودم دوربین کار میزاشتم میرفتم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
تازه آقا میگه همون قد ک خونه مامانت بودی باید اونجام بمونی ن یک روز بیشتر ن کمتر 

خب تو هم بگو توهم برو خونه مامان من بود اون مدتی که من خونه مادرت هستم اخه حرفش خیبی بی منطقه وقتی خودش نیست چرا باید تو بری بمونه خونه مادرش

من میرم یه هفته گاهی خونه بابام خب ما دوریم بچم کوچیکه نمیتونم زود برم و کم بمونم توهم اگه دوست ندار ...

ب نظرت ضعف نیس ؟شوهرم حس میکنه ضعف دارم ک تنهاش نمیزارمو بد دلم 

بدون شوهرت بری خونه مادرشوهر؟ چه دلیلی داره منو تیکه تیکه کنن بدون شوهرم نمیرم 

من حتی وقتایی ک مادرشوهرم اینا خونه ما باشن همسرم بخواد بره خرید کنه بهش میسپارم زود بیا.انگار فضا سنگین میشه😁