2777
2789
عنوان

چندتا نصیحت..........✔️

255 بازدید | 0 پست

_ به هیچکس به غیر از خودت اعتماد نکن هیچوقت.....✔️

_از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش حتی پدر و مادرت.....✔️

_هرروز صبح که بیدار شدی همیشه این جمله رو با خودت تکرار کن 👈 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست.....👉✔️(گذر زمان اینو بهت ثابت می‌کنه)

_همیشه تو زندگیت کاری کن که وقتی رفتی جلوی آینه روت بشه تو چشای خودت نگاه کنی متوجه میشی که چی میگم؟......✔️

_سکوت گورستان رو می شنوی؟

دنیا ارزش دل شکستن نداره پس تلاش کن همه ازت راضی باشن دوست عزیز......✔️

_میگن یه روز بیل گیتس توی رستوران نشسته بوده ، بعد از اینکه گارسون غذارو میاره بیل گیتس بهش ۱۰۰ دلار انعام میده ، گارسون تعجب میکنه میگه دیروز پسر شما اینجا بود و اون ۱۰۰۰ دلار به من انعام داد اونوقت شما.....

بیل گیتس میگه پدرِ اون پسر یه میلیاردره اما پدرِ من یه کشاورز بود......🙂✔️

تحت هیچ شرایطی اصالت خودتو فراموش نکن......✔️

_و در آخر همیشه یادت باشه که انسان های بزرگ و تاریخ سازان و اسطوره ها یا ۶ صبح بیدار میشدن یا به خواب میرفتن پس بجنب.......✔️💓

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫