2777
2789
عنوان

خیانت همسر

869 بازدید | 52 پست

سلام شبتون بخیر من چن بار مچ شوهرمو گرفتم و بخشیدمش تازه ی مدت هست ک گوشم آرومه ولی امشب تو جیبش شارژر گوشی مخفیشو پیدا کردم یعنی بازم داره ادامه میده با اینکه وقتی اومد خاستگاریم میگفت خیلی دوست دارم ی پسر ی ساله دارم و متاسفانه الان بازم باردارم نمیدونم چیکار کنم اینسری دیگه طاقت خیانتو ندارم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

اینسری اگه خیانت ببینم نمیدونم چ واکنشی نشون بدم خسته شدم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهي بميرم😔

خدانکنه عزیزم ایشالا شما هیچ وقت تجربه نکنی

خدا خودش صبر بده بهت

ایندفعه جدی برخورد کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
آدم مریض مریضه دیگه ولش کن به جوجه هات برس 

نمیتونم بیخیال بشم آخه من چی کم دارم چرا باید سرنوشتم اینجوری باشه چرا نباید طعم ی زندگی خوبو بچشم

خدایی چه جوری میگی بخشیدمش؟ یعنی موقع رابطه باهاش اینکه بهت خیانت کرده تو ذهنت نمیومد؟

شما خیانتو فقط ج.ن.س.ی میبینی؟

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
خیلی سخته هیچ زنی خیانت نبینه که من داغونم ذهنم درگیره همش

هرکاری کنم ذهنم پاک نمیشه دارم روانی میشم ولی باز دعا میکنم ک خدا ب راه راست هدایتش کنه ولی چرا خدا صدامو نمیشنوه 

نه ولی خیانت جنسی به نظرم خیییلی آزاردهنده تره 

اونکه صددرصد، ولی خیانت همسر ایشون مطمعنا اینطور نبوده وگرنه نمیبخشیدش

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
خدا خودش صبر بده بهت ایندفعه جدی برخورد کن

چیکار کنم دیگه حتی روم نمیشه ب مامانم اینا بگم ولی اینسری دیگه نمیبخشمش