2777
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 52 پست
چرا باهاش حرف بزن ولی مثل قبل نباش یکم جدی برخورد کن بخاطر بچت مجبوری من عادی حرف میزنم بیشتر خودمو ...

باور کن حتی بهش زنگ میزنم بزور جوابمو میده همش باهام بد صحبت میکنه انگار زیادیم اضافم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
نمیتونم بیخیال بشم آخه من چی کم دارم چرا باید سرنوشتم اینجوری باشه چرا نباید طعم ی زندگی خوبو بچشم

تو هیچی کم نداری عزیزدلم 

اونه که کم داره از همه لحاظ 

متاسفانه اکثر مردا همینن یسریاشون زرنگن لو نمیرن 

حالا که پای بچه در میونه و میخوای بمونی دیگه هی دنبالش نرو 

اینجوری بدتر زجر میکشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدرک درست درمون گیر بیار رسواش کن، داراییشو به نامت کن، اگه خواستی بخاطر بچه‌ها ت بشین زندگی کن تو ا ...

اونوقت دیگع من حاضر نیستم با ی مرد بی آبرو زندگی کنم من اینسری دیگه نمیبخشمش تصمیمو گرفتم من جوونم تازه 23 سالمه میخام زندگی کنم میخام طعم وفاداریو بچشم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
باور کن حتی بهش زنگ میزنم بزور جوابمو میده همش باهام بد صحبت میکنه انگار زیادیم اضافم

خب زنگ نزن بهش چندروزی تحویل نگیری کارشو میفهمه توام یجوری رفتارکن انگار اصلا نیست

تو هیچی کم نداری عزیزدلم  اونه که کم داره از همه لحاظ  متاسفانه اکثر مردا همینن یسریاشون ...

یعنی میگی ولش کنم ب امان خدا، فقط یکاری میتونم بکنم ک دیگه بهش زنگ نزنم مهم نباشه کی میاد کی میره جامم جدا کنم 

خب زنگ نزن بهش چندروزی تحویل نگیری کارشو میفهمه توام یجوری رفتارکن انگار اصلا نیست

من خیلی تنهام خیلی حتی نمیتونم ب مادرم بگم ک تو دلم چخبره حتی دوستی ندارم ک برم دیدنش هیچی هیجی

اونوقت دیگع من حاضر نیستم با ی مرد بی آبرو زندگی کنم من اینسری دیگه نمیبخشمش تصمیمو گرفتم من جوونم ت ...

بازم بهتر از این خوره ایه که به جونت افتاده... مرگ یه بار شیون یه بار

میدونم بچه داری سخته

ولی اگه همینجوری شل شل جلوش وایسی و بخواد بگه توهم زدی و بپیچونه روز به روز وقیحتر میشه

خدا بهترینو سرراهت قرار بده

یعنی میگی ولش کنم ب امان خدا، فقط یکاری میتونم بکنم ک دیگه بهش زنگ نزنم مهم نباشه کی میاد کی میره جا ...

والا مردا منتظرن ولشون کنی به امان خدا

اونجوری دیگه سوال جوابم نمیشن

خیالشون راحته

هر موقع برن هر موقع بیان، طرف قهره نمیتونه بپرسه کجا یودی

آخ که چقد این جمله ها برام آشناس خدایا عدالتت کو پس هر کی باید با یکی مث خودش باشه 

میگن خدا نمیزاره حق کسی پایمال بشه ولی من 3 ساله دارم با استرس با ناراحتی خیانت زندگی میکنم پس کی میخاد جوابشو بده انشالله با بچهام امتحانمون نکنه 

چقدمنی    

ایشالا مشکلت حل شه گلم برای منم دعا کن

یعنی میگی ولش کنم ب امان خدا، فقط یکاری میتونم بکنم ک دیگه بهش زنگ نزنم مهم نباشه کی میاد کی میره جا ...

نمیدونم چی بهت بگم عزیزم 

متاسفانه اینا آدم نمیشن 

هر چی مقابله کنی اتفاقا زرنگ تر میشن و یجوری رفتار میکنن که هیچ آثاری نمونه 

من خیلی تنهام خیلی حتی نمیتونم ب مادرم بگم ک تو دلم چخبره حتی دوستی ندارم ک برم دیدنش هیچی هیجی

عزیزم منم مثل توام نمیتونم بگم چون مادرم مریضه میدونم اگه طلاق هم بگیرم کسی پشتم نیست حمایتم نمیکنه مجبور تحمل میکنم تو۲۳ سالگی روحمو زخمی کرد بخاطر بچه هات الانم که میگی بارداری پس زیاد پیگیرش نباش خداکنه یروز از کاراشون پشیمون بشن عذاب وجدان بکشن حقمون نیست زیاد خودتو ناراحت نکن 

میگن خدا نمیزاره حق کسی پایمال بشه ولی من 3 ساله دارم با استرس با ناراحتی خیانت زندگی میکنم پس کی می ...

اره دقیقا 

چه اشکا و درد دلایی ک نکردم با خدا 

ولی هیچ 

اصلا انگار نمیشنوه 

من همش میگم ایشالله این زجری که من کشیدمو هزاربرابرشو شوهرم بکشه تا بفهمه چه دردی داره