ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یه بار دیدم چطور جیغ میزد یه خانومه آنقدر برام وحشتناک بود که نگو.التماس میکرد صورت خودشو ...
آره واقعا تازه من تحملم دردم خوب بود تا هشت سانت و نه سانت اصلا صدام در نمیومد به خاطر همینم بود اپیدورالم نکردن میگفتن تحمل دردت خوبه دیگه نمیدونستن من دارم چی میکشم
ولی در کل صددرصد چیزی که خدا تو وجود زن گذاشته یعنی زایمان به طور طبیعی حتما بهتره و عوارضش کمتر.ولی من یکی که عرضه ی زایمان طبیعی رو ندارم برام سز بهترین حالته
آخرش طبیعی آوردی یعنی؟؟؟ من خودم فوبیا درد دارم.اصلا نمیزارم کسی بهم دست بزنه از دردش میترسم.حتی دو ...
منو تند و اند معاینه میکردن من بیشتر ازین اینکه این همه تو بیمارستان مونده بودم کلافه شده بودم از زمانش بیشتر اذیت شدم تا درد زایمان بعدشم نگهم داشتن و آزمایش و سونو و اینا خیلی ترسیدم
البته یه چیزی بگم دوستان زایمان طبیعی تنها خوبی که داره اینه بعد زایمان دیگه تقریبا خوبی ، درسته سوزش بخیه و اینا داره ولی حداقل راحت بچه تو بغل میگیری و پوشکش میکنی أدم خودشم راحتتره توی انجام کاراش ولی سزارین یه کم بعدش سخت تره