2777
2789
هیچ دردی به اندازه ی زایمان طبیعی نیست به نظرم نمیدونم شایدم باشه ولی من تا حالا کسی رو ندیدم از درد ...

خب چون سزارین نکردم نمیتونم نظری بدم ولی بعنوان کسی که زایمان فیزیولوژیک داشته

میتونم بگم بدترین درد دنیا بود 

جوری که بعدش هر دکتری حالمو دید گفت باید سز میشدی

ولی دیگه نوش دارو بعده مرگه سهراب چه فایده😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری اولم اصلا درد نداشتم ۴۰ هفته و ۳ روز رفتم بیمارستان ۱ روز بهم آمپول فشار زدن نزاییدم روز ...

آخرش طبیعی آوردی یعنی؟؟؟

من خودم فوبیا درد دارم.اصلا نمیزارم کسی بهم دست بزنه از دردش میترسم.حتی دو بار زایمان کردم نزاشتم معاینم کنن

منم یه  بار دیدم چطور جیغ میزد یه خانومه آنقدر برام وحشتناک بود که نگو.التماس می‌کرد صورت خودشو ...

آره واقعا تازه من تحملم دردم خوب بود تا هشت سانت و نه سانت اصلا صدام در نمیومد به خاطر همینم بود اپیدورالم نکردن میگفتن تحمل دردت خوبه دیگه نمیدونستن من دارم چی میکشم

آخرش طبیعی آوردی یعنی؟؟؟ من خودم فوبیا درد دارم.اصلا نمیزارم کسی بهم دست بزنه از دردش میترسم.حتی دو ...

منو تند و اند معاینه میکردن من بیشتر ازین اینکه این همه تو بیمارستان مونده بودم کلافه شده بودم از زمانش بیشتر اذیت شدم تا درد زایمان بعدشم نگهم داشتن و آزمایش و سونو و اینا خیلی ترسیدم

البته یه چیزی بگم دوستان زایمان طبیعی تنها خوبی که داره اینه بعد زایمان دیگه تقریبا خوبی ، درسته سوزش بخیه و اینا داره ولی حداقل راحت بچه تو بغل میگیری و پوشکش میکنی أدم خودشم راحتتره توی انجام کاراش ولی سزارین یه کم بعدش سخت تره