2777
2789

من خودم کادر درمانم.چند مورد دیدم جلو بیمارستان و حتی تو ماشین زایمان کردن چون خانوادشون دیر انتقالشون دادن،بخاطر اینکه میترسم واسه منم همچین اتفاقی بیفته و آبروم بره و اسمم بیفته سر زبون همکارای آقا،واسه همین سزارین رو ترجیح میدادم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین خون زیادی از دست میدی اما طبیعی خون کمتری 

سزرارین نمیفهمی ودرد کمتری میکشی اما طبیعی درد بیشتری میکشی و باید خودت کمک کنی (سزارین درداش بعد از زایمان شروع میشه.  طبیعی درد میکشی زایمانکردی دردا تمام) 

چون طبیعی دردش زیاده من خودم دو تا طبیعی داشتم اولی رو مجبور شدم طبیعی کنم دومی رو دکترم خیلی میگفت حیف تو یه بار طبیعی زایمان کردی اینم روش ولی بهم قول اپیدورال داد که انجام ندادن برام و خیلی درد کشیدم و افتادگی خفیف رحم گرفتم متاسفانه، الان ناخواسته باز باردار شدم عمرا دیگه طبیعی زایمان کنم 

من خودم کادر درمانم.چند مورد دیدم جلو بیمارستان و حتی تو ماشین زایمان کردن چون خانوادشون دیر انتقالش ...

منم باردار که بودم رفتم چکاب دیدم تو اورژانس یه خانم جوونی رو آورده بودن.مرد همسایه آورده بودش.تو ماشین همسایشون وسط راه زایمان کرده بود.واااای چه کثیف کاری شده بود.بچه اومده بود بیرون بند نافش وصل بود.ماشین پر خون

بنظرم بخاطر اینع که موقع زایمان دردی متوجه نمیشن اما دوره نقاهتش از طبیعی بیشتر و دردناکتره

هیچ دردی به اندازه ی زایمان طبیعی نیست به نظرم نمیدونم شایدم باشه ولی من تا حالا کسی رو ندیدم از درد بالا پایین بپره 

منم باردار که بودم رفتم چکاب دیدم تو اورژانس یه خانم جوونی رو آورده بودن.مرد همسایه آورده بودش.تو ما ...

آفرین،اون صحنه چقدر برات بد بود.و اون خانوم چقدر خجالت زده.من از همین چیزا میترسیدم که تن ب سزارین دادم.

دكترخوب توايران براي زايمان طبيعي خيلي كمه ازونوراكثراوقات دردطبيعي روميكشن بعد نميتونن سزارين ميكن ...

اللناس خیییییلی ها اینطور شدن نمیدونم چرا دلیلش چیه به نظرم از ده نفر که میرن طبیعی شاید ۳ یا ۴ نفرشون بتونن طبیعی زایمان کنن.همه دردو میکشن بعد میرن سز

اللناس خیییییلی ها اینطور شدن نمیدونم چرا دلیلش چیه به نظرم از ده نفر که میرن طبیعی شاید ۳ یا ۴ نفرش ...

من بارداری اولم اصلا درد نداشتم ۴۰ هفته و ۳ روز رفتم بیمارستان ۱ روز بهم آمپول فشار زدن نزاییدم روز بعد کیسه آبمو پاره کردن بعد سب ساعت ۹ دیگه زایمان کردم یهو افتادم خونریزی بعدش باد کردم دوبرابر قبل خودم شدم و لرز شدید برام قرص زیر زبونی گذاشتن فشار و ضربانم بالا بود . یک روز بعدشم تحت نظر بودم

هیچ دردی به اندازه ی زایمان طبیعی نیست به نظرم نمیدونم شایدم باشه ولی من تا حالا کسی رو ندیدم از درد ...

منم یه  بار دیدم چطور جیغ میزد یه خانومه آنقدر برام وحشتناک بود که نگو.التماس می‌کرد صورت خودشو چنگ مینداخت....آخرم گفتن بچه تو کانال نمیدونم چی گیر کرده رفت سز شد بیچاره.

والله بعد سز دردش یک سوم اینم نیست که با شیاف کلا دردش میره من که اصلا درد نکشیدم فقط دولا دولا راه میرفتم