2821
2789
عنوان

ساکنین گیشا

4640 بازدید | 17 پست
میخواستم بدونم که چطورمحله ای دارید؟خوبه؟آخه احتمالا ما میخوایم بیایم اونجا ولی درست و حسابی اون محله رو نمیشناسم.میشه راهنمایی کنید؟مدرسه ومحل خریدش خوبه؟
محل خریدش که عالیه.....مدرسه هم داره اما من نمیدونم..پارکش عالیه..بوستان گفتگو....فست فود خوب داره..ارایشگاه های خوب داره ...نانوایی زیاد داره و تره بار خوبی دار....سه تا درمانگاه شبانه روزی تو اون منطقه هست و جای خوبیه...به سه اتوبان هم دسترسی داره..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یک سال اونجا زندگی کردم. خیییییلی راضی بودم از محلش و آدماش و امکاناتی که داشت.همممممه چی در دسترسه و یه خوبی دیگه هم که داره اینه که خیلی مسیر خوریش خوبه. پارک گفتگو هم که حرف نداره.
عزیزم عمه ی منم چندین ساله گیشا زندگی میکنه واز همه لحاظ خیلی هم راضیه.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
سلام دوستان در من مزون لباس کودک دارم و الان توی حراجم تمام لباسای وبلاگمو از 20 تا 60% حراج کردم برای شهرستانی های عزیزامکان پست میباشد کاری یا سوالی داشتین میل یزنین و یا اس ام اس بدین من میام جواب میدم اگر قیمت و یا سایز پست کدشو بنویسین و به اضافه اینکه تو قسمت نوزادی یا دخترونه یا پسرونه اینم وبلاگمه

http://www.niiniicenter.mihanblog.com/

این شماره منه09381554314

دوستان یه سری لباس زنانه کیف صندل و بدلیجات رسیده عکس گزاشتم توی وبلاگ البته با قیمت های استثنایی و باور نکردنی میتونین حضوری هم تشریف بیارین و دیدن کنین

یه سری لوازم ارایش مارک لانکوم و لوازم بهداشتی لانکوم مثل تونر و مرطوب کننده و صابون شستشو هم از امریکا رسیده اگر دوست داشتین میتونین از نزدیک ببینین
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام خانوما هم میتونین سفارش بدین براتون بفرستم ویا اگرهم خواستین میتونین بیاین از نزدیک خرید کنین همه اجناس نو هستند نبودم بهم اس ام اس بزنین09194250049
فرش .دوربین نو.اغوشی نو . لباس نو .خورده ریز .عروسک . ال سی دی و......
http://hedieh4.blogfa.com/
دوستان من یک فروشگاه تلفنی دارم و بزودی اینترنتی آن هم راه میافته و به مناسب افتتاح 10% هم تخفیف داره . علاوه بر اینکه جنس های ترک ما ، کمتر فروشگاهی هست . حمل تا درب منزل هم رایگانه. ممنون از حمایتتون
هر کی تمایل داره 44612053 تلفن دفتر فروشه

محصولات در دسته بندی : بهداشت کودک،باتوان و آقایان و مراقبت پوست مو و بهداشت منزل (شوینده های ماشین ظرف شویی و لباس شویی)

اینم ایمیل اگر سوالی داشتین iran811@gmail.com
دوستان من یک فروشگاه تلفنی دارم و بزودی اینترنتی آن هم راه میافته و به مناسب افتتاح 10% هم تخفیف داره . علاوه بر اینکه جنس های ترک ما ، کمتر فروشگاهی هست . حمل تا درب منزل هم رایگانه. ممنون از حمایتتون
هر کی تمایل داره 44612053 تلفن دفتر فروشه

محصولات در دسته بندی : بهداشت کودک،باتوان و آقایان و مراقبت پوست مو و بهداشت منزل (شوینده های ماشین ظرف شویی و لباس شویی)

اینم ایمیل اگر سوالی داشتین iran811@gmail.com
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز