2777
2789
عنوان

خلبانی

239 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من کاربری سابقم 

یک مشورت خواهرانه ازتون میخواستم، رشته خلبانی چطوره درآمد خوبی داره؟

شنیدم باید هزینه زیاد کنی 

در رابطه با کارگردانی و بازیگری چی؟

هر چی میدونید رو بگید

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خیلی دشواره و تلاش می خواد

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خلبانی که خب رشته خیلی سختیه 

کارگردانی رو من راجبش تحقیق زیاد کردم اگه شغل داشته باشی خوبه و درآمد خوبی داره 

سرمایه میخواد

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دشواره و تلاش می خواد

از لحاظ تلاش مشکلی نداره 

فقط میگفتن که هزینه زیاد باید بکنی و درآمد درستی نداره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

سرمابه چقدر میخواد

نصف یه قیمتی که بتونی یه فیلم ، سریال معمولی رو راه بندازی 

بعدا که تعداد ساخت هات زیاد بشه تهیه کننده بهت پیشنهاد میده و اون موقع سرمایه گذار شخص دیگه ایه ، دیگه بستگی داره بحثت بین تهیه کننده ها باشه یا نه ، این ربط به نوع کارت داره 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
از لحاظ تلاش مشکلی نداره  فقط میگفتن که هزینه زیاد باید بکنی و درآمد درستی نداره

پیج نشاط جهانداری ببین

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
از لحاظ تلاش مشکلی نداره  فقط میگفتن که هزینه زیاد باید بکنی و درآمد درستی نداره

هزینه خیلی زیاد داره 

یه دندون پوسیده یا خراب نباید داشته باشی مثلا جرم نداشته باشه و....

از امروز صبح درگیر این مسئله ام 

پزشکی یا خلبانی؟

چیزای از پزشکی خوندم دلسردم کرده 

تمام جوانیمو بدم تا ۶ سال درآمد انچنانی توی عمومی نداره باید بخونی تا تخصص 

خواهرانه هر چیزی که درباره این دوتا میدونید بهم بگید

آها بعد اگه بخوای عین حنا فردین تیزر تبلیغاتی بسازی چی

برای اینجور مواقع با یه تهیه کننده صحبت می‌کنی و مثلا بهش میگی هزینش با خودم اینجوری کارت سریعتر پیش می‌ره 

چون سخته یه سرمایه گذار بخواد به هرکسی اعتماد کنه 

اگه اون کار نگیره همه ی پولا هدر رفته 

از امروز صبح درگیر این مسئله ام  پزشکی یا خلبانی؟ چیزای از پزشکی خوندم دلسردم کرده  تما ...

ما خلبان خانم داریم اما خیلی دشواره که یه زن خلبان بشه 

فوق العاده سخته و مکافات داره 

پزشکی هم توی کنکورش تقلب بسیار زیاده 

کامپیوتر ، برنامه نویسی و اینا خوبه 

برای اینجور مواقع با یه تهیه کننده صحبت می‌کنی و مثلا بهش میگی هزینش با خودم اینجوری کارت سریعتر پیش ...

من تمام زندگیم پزشکی بود 

اینقدر مقاله خوندم که دلسر دلسرد شدم و نه راه پس دارم نه پیش 

کلا با خودم میگفتم حالا تحت هر شرایطی هر شغلی داشتم پی علاقه ۱۰۰ درصدم که بازیگریه میرم

من خیلی دوست دارم اینکارو

منم علاقمه شاید برم سمتش