2821
2789
عنوان

ماما هستم

427 بازدید | 76 پست

سلام. من از مامايي تا حدود زيادي سر در ميارم. اگه كسي سوالي داره ميتونه بپرسه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دو ماهی هست پهلوی سمت چپم با کمرم به شدت درد میکنه ممکنه عفونت شدید داشته باشم؟؟

بارداري؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من ورزش کنم دمنوش بخورم یه برنج ده کیلویی بلند کنم پریود میشم از چی می‌تونه باشه!؟

كمرت ضعيفه نبايد كار سنگين بكني اگه متاهلي و ميخواي براي بارداري اقدام كني بايد خيلي مواظب باشي

عزیزم من هفته ۳۷ و ۳ روزم 

معاینه رفتم گف یک و نیم سانت بازی 

چون میخام زودتر زایمان کنم 

تو همین روزا 

چی بخورم بیشتر ؟

اسکات میرنم هرروز دوس میگیرم زیر اب قر میدم 

پیاده روی هم دارم ک پاهام محکمم میکوبم زمین 

تخم شویدم میخورم دم میکنم 

گلابم با نبات میخورم 

دگ چیکا کنم ؟؟؟ک رحم بیشتر باز شه و درد بیاد

ابجی من درهرماه دوبار پریود میشم علتش چیه وهزینه دکتررفتن ندارم 

عزيزم مشكل هورموني داري بايد درمان بشه ممكنه براي بارداريت به مشكل بخوردي

كمرت ضعيفه نبايد كار سنگين بكني اگه متاهلي و ميخواي براي بارداري اقدام كني بايد خيلي مواظب باشي

ممنون، درمان ندارع !؟ یه بار رفتم ماما سنو نوشت گفت تخمدانات خوبه مشکلی اصلا نداری 

دوری و ته دنیام ...

عزیزم من هفته ۳۷ و ۳ روزم  معاینه رفتم گف یک و نیم سانت بازی  چون میخام زودتر زایمان کنم ...

من خودمم مثل تو بودم اخرش ٣روز دير تر با امپول فشار زايمان كردم. انقدر به خودت فشار نيار اينجور كوچولوتم اذيت ميكني

عزیزم من هر ماه در حد چند روز پریودیم عقب میوفته ۴ ماه هم اقدامم هنوز باردار نشدم مشکل چیه ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

ممنون، درمان ندارع !؟ یه بار رفتم ماما سنو نوشت گفت تخمدانات خوبه مشکلی اصلا نداری 

نه هر بدن يه جوره. سعي كن زينك بخوري

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز