2777
2789
عنوان

ماما هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 76 پست
چطور مامایی هستی بعد سوالای بارداریتو اینجامیپرسیدی؟؟؟

من نگفتم ماما هستم عزيزم توضيحاتو بخون نوشتم كه تو اقدام و بارداري خودم خيلي متن خوندم و سوال پرسيدم مدام هم تو مطب دكترا بودم و اطلاعاتم بالاست. دوس دارم به بقيه كمك كنم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارم موقع رابطه احساس سوزش دارم با ترشحات سفید از چیه ممکنه عفونت باشه ؟؟

اره عزيزم 

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
عزیزم من هر ماه در حد چند روز پریودیم عقب میوفته ۴ ماه هم اقدامم هنوز باردار نشدم مشکل چیه ؟

تا ٣،٤روز عقب افتادگيه كاملا عاديه. تا١سال اگه اقدام كردي و باردار نشدي برو سونو بده بذار شوهرتم حتما ازمايش بده چون هميشه مشكل از زن نيست و الان مردا هم بخاطر تغذيه ي نامناسب خيلي به مشكل ميخورن 

تا ٣،٤روز عقب افتادگيه كاملا عاديه. تا١سال اگه اقدام كردي و باردار نشدي برو سونو بده بذار شوهرتم حتم ...

ممنون عزیزم ❤

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

عزيزم مشكل هورموني داري بايد درمان بشه ممكنه براي بارداريت به مشكل بخوردي

یعنی چه دارویی بخورم 

همسرم تمام زندگیم بود بارفتنش ...دنیا جهنم شد چرا فکر۳تا بچه رو نکرد چرا ..😭
یعنی چه دارویی بخورم 

اول بايد بره دكتر سونو بده

سلام ماما ،،، من اقدام بارداری ام،، چه مراقبت هایی لازمه ؟؟؟ ورزش و طناب زدن میتونم انجام بدم؟ مساف ...

براي اقدام چه كارايي كردي؟

چرا هر وقت قرص اورژانسی میخورم پریود میشم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
براي اقدام چه كارايي كردي؟

دکتر زنان رفتم و آزمایشات و سونو اوکی بوده ام،، فقط فولیک اسید میخورم،،،همسرمم آزمایش سِمِن داده و اوکی.....

فقط الان ماه اول که دیر متوجه میشیم بارداریم،(منظورم اینه تا زمان دوره ماهانه و عقب افتادنش که آزمایش بدیم و متوجه بارداری شیم)،،این مدت چه مراقبت های لازمه؟ ورزش سنگین یه وقت باعث نشه که جنین تشکیل نشه،، یا هیجان و سفرهای طولانی،، می‌خوام بدونم چه مراقبت‌هایی در این مدت لازمه؟

و اینکه دلم میخواد سریع بگیره،🥺 کاری هست که انجام بدم یا نه؟؟

چرا هر وقت قرص اورژانسی میخورم پریود میشم 

قرصه بهت نميسازه يه مارك ديگشو بگير

دکتر زنان رفتم و آزمایشات و سونو اوکی بوده ام،، فقط فولیک اسید میخورم،،،همسرمم آزمایش سِمِن داده و ا ...

عزيزم اولين چيز اينه كه فعلا گريمجاتو بذار كنار مثل زعفران دم كرده با دارچين دم كرده تو غذا مشكلي نيست دوم اينكه اصلا بهش فكر نكن چون جنين تشكيل ميشه و چيزي روش اثر نداره. پريودت چند روزه ست؟؟يعني هر چند وقت پريود ميشي

عزيزم اولين چيز اينه كه فعلا گريمجاتو بذار كنار مثل زعفران دم كرده با دارچين دم كرده تو غذا مشكلي ني ...

۳۰روزه،،، ماه پیش اقدام داشتم ۶روز تاخیر داشتم،،احتمالا بخاطر استرس بوده