2777
2789
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌•••🤍✨" حآج‌حسیـن‌یڪتا: چنـدتاقلـب‌براۍامام‌زمـٰانت‌شڪارڪردۍ؟! چنـدتامون‌غصـہ‌خورِامام‌زمـانمونیـم؟! رفقـآ..! توجنـگ‌چیزۍکھ‌بیـن‌شهـداجـاافتـاده‌بـود ایـن‌بـودکھ‌میگفتـن: «امام‌زمـان‌دردوبلآت‌بھ‌جـون‌مـن🖐🏿» ـ ـ ـ ـــــ𖧷ـــــ ـ ـ ـ برای تعجیل در فرج امام زمان ۱۴ صلوات و ۳ تا توحید سهم شما🌹
بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از عاشورا تصمیم های دارم با نامحرم دوستی نکنم کسی مخالفه ریپلای نکنه به نامحرم تو ۹۰ درصد نگاه نک ...

اگه این کار رو بکنی مطمعن باش بعدا هر حاجتی از خدا بخوای بهت میده.

چون از خودت گناه رو دور کردی

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اگه این کار رو بکنی مطمعن باش بعدا هر حاجتی از خدا بخوای بهت میده. چون از خودت گناه رو دور کردی

والله گلم راستش رو بخوایی الان یادم افتاد خواب دیدم به هم جام شراب میدن که اون رو می نوشند شهید میشند من از یک مغازه گرفتم مغازه داره گفت باید قرمز وخونی باشه بنوشی نمی دونم تعبیرش چیه

والله گلم راستش رو بخوایی الان یادم افتاد خواب دیدم به هم جام شراب میدن که اون رو می نوشند شهید میشن ...

اینو تعبیرش رو نمیدونم.

ولی برای خودم اینطوری بود که هر چقدر از گناه خودم رو دور کردم زکدتر به خواسته هام رسیدم.

اره نمازم هست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

دعا عهد و گاهی وقتا دو رکعت نماز برا تعجیلش

چه قدر عالی

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

صلوات هدیه ب امام زمان به نیابت از شما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
من از عاشورا تصمیم های دارم با نامحرم دوستی نکنم کسی مخالفه ریپلای نکنه به نامحرم تو ۹۰ درصد نگاه نک ...

چه تصمیم خوب و زیبایی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

هدیه به امام زمان به نیابت از شما دوست عزیز