2777
2789

برای اموزش ابتدایی باید رشتت علوم تربیتی یا روانشناسی باشه 

مثلا کسیکه حسابداری هست رشتش  میتونه ازمون بده برا دبیر حسابداری 

هنوز مشخص نیست میگن یا آبان یا اردیبهشت سال بعد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنو نزدن اطلاعیه برا سال جدید.... نه مدارک برا وقتی هس که قبول شدی بخوای بری مصاحبه ادلش فقط ثبت نامه وآزمون... ولی باید قبل از ثبت نام فارغ التحصیل شده باشی 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
برای اموزش ابتدایی باید رشتت علوم تربیتی یا روانشناسی باشه  مثلا کسیکه حسابداری هست رشتش   ...

عهه جدیی یعنی من دانشگاه غیر انتفاعی خوندم میتونم برا استخدام اموزش پرورش برم؟؟؟عاشقتم امید وارم کردیا😂😍

خب یکم توضیح میدی 

من با چ مدرکی بابد برم لیسانس یا فوق

بعد اینک کی باید ثبت نام کنم

چ درسایی تو ازمونش میاد

چندم ازمونشه ک بخونم

هنو نزدن اطلاعیه برا سال جدید.... نه مدارک برا وقتی هس که قبول شدی بخوای بری مصاحبه ادلش فقط ثبت نام ...

خب ببین اگ اسفند باشه نمرات ک همون ماه ثبت نمیشن 

مثلا ما یک ماهه درسمون تمومه نمرات ترم قبل ثبت نشده من چ کار کنم😑

شاید اسفند1401 و یا شاید اردیبهشت1402 باید تا روز ثبت نام فارغ التحصیل شده باشی

فارقالتحصیل شدم فقط ی چنتا تصویه حساب مونده ک انجام بدم مدرکمو بگیرم . الان ینی هیجوره نمیشه ثبت نام کرد مگ چی لازم داره 😕😕