2777
2789
هنو نزدن اطلاعیه برا سال جدید.... نه مدارک برا وقتی هس که قبول شدی بخوای بری مصاحبه ادلش فقط ثبت نام ...

من یکی دو ساله فارق التحصیل شدم فقط نتونستم برم مورکمو بگیرم چون شهر دور بوده 

احتمالا بره برا سال بعد آزمونش... واون دوستی که گفتن چه مقطعی میخوان بسته شهر ورشته لیسانس یا فوق لیسانس 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی دو ساله فارق التحصیل شدم فقط نتونستم برم مورکمو بگیرم چون شهر دور بوده 

اشکال نداره امتحان میدی اگه قبول شدی برا مصاحبه میری میگیری منم همین کارو کردم تقریبا همه همین کارو میکنن 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
فارقالتحصیل شدم فقط ی چنتا تصویه حساب مونده ک انجام بدم مدرکمو بگیرم . الان ینی هیجوره نمیشه ثبت نام ...

نه میتونی ثبت نام کنی.

تو روزی که اخرین امتحان کارشناسیتو بدی عملا فارغ التحصیل شدی

منتهی باید دفترچه استخدامی بیاد تا بتونی ثبت نام کنی که اونم گفتند یا اسفند یا اردیبهشت.

اشکال نداره امتحان میدی اگه قبول شدی برا مصاحبه میری میگیری منم همین کارو کردم تقریبا همه همین کارو ...

اخه گفتن معدل چیه میخاد باید اونو توی ثبت نام بنویسی برا همین میگم .

میشه لطفا شما ک امتحان دادین  بگین چه مدارک و اطلاعاتی میخاد؟🙏🙏

نه میتونی ثبت نام کنی. تو روزی که اخرین امتحان کارشناسیتو بدی عملا فارغ التحصیل شدی منتهی باید دفت ...

نمیدونم از وجا شروع کنم 

میخام اگ بتونم خدا بخاد بخونم  . هر چند انگیزمو از دست دادم ولی شاید یه فرجی شد 😔

برای آزمون استخدامی باید لیسانس داشته باشی یا فوق لیسانس فوق دیپلم هم خیلی محدود میخاد

😅من همیشه اینا رو قاطی میکنم خب الان من دانشگاهم تموم شده لیسانس دارم دیگ .درسته؟برای زیست چی میتونم برم 

عهه جدیی یعنی من دانشگاه غیر انتفاعی خوندم میتونم برا استخدام اموزش پرورش برم؟؟؟عاشقتم امید وارم کرد ...

اگر دوست داری معلم ابتدایی بشی لیسانس یا فوق لیسانست باید روانشناسی یا علوم تربیتی باشه تا بتوتی ازمون بدی .

ازمونش ۵ تا درس تخصصی داره که شامل روانشناسی تربیتی دکتر سیف
سنجش و اندازه گیری دکتر سیف
روانشناسی رشد مدرسان یا لورا برک جلد 1و2
فنون شعبانی جلد 1
فلسفه دکتر شریعتمداری. نلر. نقیب زاده.

ودروس عمومی شامل هوش. کامپیوتر. اطلاعات عمومی. ریاضی و آمار. زبان. دین و زندگی.

آزمونش مشخص نیست میگن یا آبان ماه یا اردیبهشت سال آینده .

بعد ازمون دادید قبول شدید مصاحبه میکنن بعد قبول شدید دیگه استخدامید