2777
2789
عنوان

توقع مادرم... 😔

432 بازدید | 30 پست

سلام خانم ها.. من متاهلم و الان سر زندگی خودم هستم، مشکل اینجاست که مادرم ازم توقع داره هر روز باهاش حرف بزنم تلفنی، و مثلا میپرسه دیروز با شوهرت کجا رفتی، کی برگشتی، شام چی خوردید؟ اون شام که زیاد نبود!!!...

یا اینکه مثلا کی رفتید خونه مادرشوهرت، ناهار چی دادند، کی اونجا بود... خیلییییی از این سوال ها... و مثلا اگه یه روز مهمون داشته باشم، و بهش نگفته باشم، بعدا که یه جوری بفهمه ناراحت میشه، میگه تو نمیخوای حرفاتو به من بگی، خیلی سریع یهو گریه اش میگیره.. از اون طرف هم شوهرم حساسه، میگه به مادرت ربطی نداره ما چی کارها میکنیم، من راضی نیستم بهش حرفی بزنی... 

دیگه خسته شدم، 😔😔😔😔

چه ربطی منم دم به دقیقه گزارش میدم به مامانم والبته گزارش میگیرم ازش😂🤩🤩

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هرروز با مامانم حرف میزنم ولی هیچی نمیپرسه تا خودم بگم.

شمام میدونی همسرت اینجوریه جلو اون حرف نزن با مادرت .بعد مثلا میتونی هرروز رو ب ی روز درمیون تبدیل کنی بگی مثلا کار داشتم یا مهمون اومد .یوقتم دیدی زیاد میپرسه الکی بگو فلانی پیشمه یا شوهرم اومد

خب گناه داره شاید مادرت نگرانته و میخواد مطمئن بشه زندگیت خوبه چه اشکال داره

آره خب، ولی آخه بسه دیگه... بهش گفتم قبلا شوهرم خوشش نمیاد... اصلا شوهرم تا حالا چند بار گفته من دوست دارم هر روز زنگ بزنی به مادرت😔

اخه کی رفیق تر و محرم تر و مطمئن تر از مادر ....

اره والله اصلا نگم دق میکنم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
من خودم هم دیگه خوشم نمیاد اصلا دلم میخواد دیگه داد بزنم تو دلم وقتی انقددد سوال از آدم بپرسن

خوب نگو تیزی نزاشته بیخ گلوت که باید بگی 

اخه کی رفیق تر و محرم تر و مطمئن تر از مادر ....

منم میدونم اینارو😔

اصلا اوایل عروسیم همیشه میگفتم همه چیو... بعدا ها که باشوهرم دعوامون میشد سر این موضوع دیگه سعی می‌کردم خیلی حرف نزنم.