2777
2789
عنوان

توقع مادرم... 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 30 پست
مشکل اینجاست که اگر همینو مادرشوهر از پسرش بپرسه اسمش میشه دخالت و ... اما برای مادر دختر ....

مادرشوهرم اشکال نداره بپرسه بهرحال اصلا مادرشوهر از اول آفریده شده که سرک بکشه و دخالت کنه اصلا وظیفه اصلیش همینه  

مشکل اینجاست که اگر همینو مادرشوهر از پسرش بپرسه اسمش میشه دخالت و ... اما برای مادر دختر ....

این دیگه کاملا واضحه اصولا مادر زنا دامادشونو واقعا دوست دارن،من هر چی مادر زن دیدم حتی دامادشونو بیشتر از دخترشون دوست دارن.ولی چیزی که هست مادرشوهر هیچوقت حسش به عروس اینجوری نیست و واقعا قصدش اکثر اوقات همون دخالت و نیش و کنایه زدنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میدونم اینارو😔 اصلا اوایل عروسیم همیشه میگفتم همه چیو... بعدا ها که باشوهرم دعوامون میشد سر ای ...

خب حرف من اینکه چرا حرفای مادر دختری رو همسرت باید متوجه بشه؟حریم شخصیم خوب چیزیه

مادرشوهرم اشکال نداره بپرسه بهرحال اصلا مادرشوهر از اول آفریده شده که سرک بکشه و دخالت کنه اصلا وظیف ...

اتفاقا مادرشوهرم اصلا سوال نمیپرسه که چه کار کردی، فلان و... منم هفته ای 1 بار بهشون سر میزنیم. دلم می‌خواست مامانم هم مثل اون بود😔😔😔💔

این دیگه کاملا واضحه اصولا مادر زنا دامادشونو واقعا دوست دارن،من هر چی مادر زن دیدم حتی دامادشونو بی ...

بالاخره هرچی که باشه دوتاشون مادرن. من مادرم همونقدر که نگران منه نگران داداشامم هست اما هیچوقت بخاطر همین دیدگاه جرات نمیکنه چیزی بپرسه

خب حرف من اینکه چرا حرفای مادر دختری رو همسرت باید متوجه بشه؟حریم شخصیم خوب چیزیه

اون متوجه نمیشه، چون وقتی سرکاره من زنگ میزنم به مامانم. ولی تو دلم عذاب وجدان میگیرم چون میدونم شوهرم اصلا خوشش نمیاد به مادرم انقد اطلاعات بدم(به قول شوهرم) 

بالاخره هرچی که باشه دوتاشون مادرن. من مادرم همونقدر که نگران منه نگران داداشامم هست اما هیچوقت بخاط ...

درسته مادرن ولی گارد میگیرن برا پسر خودشون،اگه متاهلین و مادرشوهر دارید اینو میدونید هیچوقت برا مادرشوهر عروس مثه دخترش نیست،حتی اگر ظاهری باشه قلبا نیست.

اتفاقا مادرشوهرم اصلا سوال نمیپرسه که چه کار کردی، فلان و... منم هفته ای 1 بار بهشون سر میزنیم. دلم ...

دیگه توام خیلی حساسیت نشون میدی غرمیزنی بابا آخه مگه چه اشکالی داره 

هروقت بخاطر اینکاره مامانت عصبی شدی چندلحظه به این فکرکن که مادرت کلا نبود و ببین چقد بی‌کس و تنها میشی

اون متوجه نمیشه، چون وقتی سرکاره من زنگ میزنم به مامانم. ولی تو دلم عذاب وجدان میگیرم چون میدونم شوه ...

منظورتون از اطلاعات چیه؟😐😑تهش میخوای بگی فلانی اومد خونمون غذا قرمه سبزی گذاشتم جلوشون ...همچین میگی اطلاعات ...

دیگه توام خیلی حساسیت نشون میدی غرمیزنی بابا آخه مگه چه اشکالی داره  هروقت بخاطر اینکاره مامان ...

واقعا ...خیلیا آرزشونه مادرشون بود باهاش حرف میزدن درددل میکردن و بقول استارتر اطلاعات میدادن🙄

درسته مادرن ولی گارد میگیرن برا پسر خودشون،اگه متاهلین و مادرشوهر دارید اینو میدونید هیچوقت برا مادر ...

اون که آره اصلا مادرشوهر من میدونم که قلبا باهام بده😄 اما میگم یعنی برا مادر هم نباید گفت دخالت اشکال نداره. من برا مامانم خیلی چیزا نمیگم چون دلسوزیاش انقدر شدیده که ناخواسته تبدیل به دخالت میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اون متوجه نمیشه، چون وقتی سرکاره من زنگ میزنم به مامانم. ولی تو دلم عذاب وجدان میگیرم چون میدونم شوه ...

بعضی وقتا میگم کاش منم مثل جاریم میرفتم یه شهر دیگه زندگی میکردم که انقد همه کار به کارم نداشته باشن، 

بابام هم ماشاالله توقع داره تند تند سر بزنم بهش، اگه دیر به دیر برم بعدا به شوهرم میگه چرا نمایید اینجا و... با اینکه من تک فرزند نیستم. و خواهر دارم چندتا

بعضی وقتا میگم کاش منم مثل جاریم میرفتم یه شهر دیگه زندگی میکردم که انقد همه کار به کارم نداشته باشن ...

خداروشکر کن که سایه مادر پدر بالا سرته و یه جایی هست بری،این حرفارو هم نزن یه روزی خدایی نکرده پشیمون میشی.ترجیح میدم از تاپیکت برم بیرون،پر از انرژی منفی و اعصاب خوردیه ...سلامت باشن تمام مادر پدرها.

منظورتون از اطلاعات چیه؟😐😑تهش میخوای بگی فلانی اومد خونمون غذا قرمه سبزی گذاشتم جلوشون ...همچین می ...

از نظر شوهرم آره، میگه اطلاعات میدی🤦‍♀️

البته من خواهر هام مثلا خیلی سر میزنن به پدر مادرم، یا اینکه خیلی درد و دل میکنن با مادرم، بخاطر همین اونا هم توقع دارن منم مثل خواهرهایم باشم