2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

274 بازدید | 7 پست

هر بار بچمو دادم پدرش ببینه نیاورده یا خانوادش زنگ زدن فحش دادن بخاطر اینکه فلان روز اینو گفتید نمیاریمش اینم بگم ک من با شوهرم شرط کردم حق طلاق و حضانتو بده تا برگردم قبول کرده بود ولی مادرش نذاشت الان ۳ماهه شوهرم بچه رو ندیده گفتم نامه قانونی بیار درخواست موقت داده رد شده شاید ۳ماه طول بکشه مادرشم چندوقت پیش اومد دم در کلی فحش داد و آبروریزی کرد من شکایت کردم ولی دنبال شکایتمو نگرفتم گفتم قلبش نگیره یه وقت

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطغ صله ارحام گناه بزرگی است..بعدش عزیزم جواب بدی.بدی کردن نیست

اگه بدم نیارنش یا بدزدنش چی کی جواب میده داداشم گفت بیایید تو خونه خودم ببینیدش گفتن نه بدید ببریم منم ندادم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خونه وزندگی مال توست بچه هم همراه توست..پس شوهربیچاره تون. آلان چکاره است.

فعلا ک تو خونه داره زندگیشو میکنه با وسایل من

بعدم بیچاره ست اره منو بچه رو ول نیکرد شبا خونه نمیومد میرفت مواد میکشید مواد میفروخت سرکار نمیرفت سرقت میکرد پلیسا ریختن تو خونه خیلی گناه داره راست میگی

پسرم همه دنیام 😘💋💕
فعلا ک تو خونه داره زندگیشو میکنه با وسایل من بعدم بیچاره ست اره منو بچه رو ول نیکرد شبا خونه نمیوم ...

فدای دل تنگت الهی...خواستم بیشترتوضیح بدی نه اینکه نگرانت کنم...به  دل نگیرتوروخدا...دلگیرنشوازاین حرفا...حق باتوست نه اون آقا.

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

فدای دل تنگت الهی...خواستم بیشترتوضیح بدی نه اینکه نگرانت کنم...به  دل نگیرتوروخدا...دلگیرنشواز ...

مرسی عزیزم چندبار فرستادمش ترک کنه دیگه دفعه اخر تهدیدش کردم زندگیتو از دست میدی چندماه بعدم پلیس بم زنگ زد

پسرم همه دنیام 😘💋💕