2777
2789
عنوان

قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
گفتن با عشقت ازدواج کن، ؟

مگن حق نداری با عشقت ازدواج کنی عشقمم میگه من بی تو نمیتونم یا بیا فرار کنیم یا راضیشون کن منم نمیخوام فرار کنم خانوادم حر۴ حالیشون نمیشه میخوام خودکشی کنم اینجوری راضی میشن

مگن حق نداری با عشقت ازدواج کنی عشقمم میگه من بی تو نمیتونم یا بیا فرار کنیم یا راضیشون کن منم نمیخو ...

اره .

خودکشی کن .

عشقتم با دختر همسایشون ازدواج میکنه .

سنت کمه ؟ 

کدوم عشق ؟ کدوم کشک ؟ 

ساده ای ‌ با عشقتم ازدواج کنی بعد دو سه سال طلاقت میده .

اینو به خانوادتم بگو . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شاید بنظر خودت مشکلت حل شه ولی  ممکنه زنده برنگردی شوخی نیس و اینکه حتی اگه همه چی درست ...

واسم پهم نیست بمیرم واقعا خستم هیچکی نمیتونه جای من باشه تو فشارم توروخدا یه قرص بهم بگین

۷ ساله عاشقشم همو دوست داریم  

خب مهم نیست .

فامیلامون ۱۰ سال عاشق بودن همو میپرسیدن . الان ازدواج کردن باهم . بچه دارن .

همون اقایون عاشق (خانواده دخترا مخالف بودن به زور ازدواج کردن چون عشقشون اسمونی بود )   با زنای دیگه میپرن .

صیغه کردن 

شغلاشونم شغل ازاد ،کارمند بانک ، نظامی ، و.... هستش‌

فکر کردی بعد ازدواجتون میزاره رو چشاش؟ نه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگن حق نداری با عشقت ازدواج کنی عشقمم میگه من بی تو نمیتونم یا بیا فرار کنیم یا راضیشون کن منم نمیخو ...

ببین دختر اشتباه نکن سنت کمه هوایی شدی فک میکنی با اون ازدواج کنی زندگیت گلستون میشه 

مورد داشتیم طرف شوهرشو مادر پدرش پیدا کردن خیلی ام پسر خوبی بوده ولی بعد ازدواج از این رو به اون رو شده 

مردا همشون اینجورین بعد ازدواج عوض میشن اصن یه آدم دیگه میشن

تو که دیگه آدمت غریبست و شناختی ازش نداری دیگه بعد ازدواج شک نکن تورو نمیشناسه و عوض میشه

فک نکن چون ۷ ساله باهمید یعنی خیلی میشناسیش و ینی تورو دوس داره.اونم داره اشتباه میکنه و تو سرش باده

هرچی خانوادت میگن گوش کن اونا تجربشو دارن خوب و بد زندگی رو چشیدن میدونن این چیزا عاقبت نداره

من تورو به عنوان خاهرم دارم نصیحت میکنم که اینارو میگم وگرنه به من چ 

ببین دختر اشتباه نکن سنت کمه هوایی شدی فک میکنی با اون ازدواج کنی زندگیت گلستون میشه  مورد داش ...

عزیزم انقدر دوسش دارم که میخوام بخاطرش بمیرم من از حسه خودم خیلی مطمعنم میدونم اونم منو شرمنده نمیکنه