2777
2789
عنوان

قرص

151 بازدید | 21 پست

سلام من ۱۸ سالمه توروخدا کمکم کنید تو فشارم یه طرف خانوادم یه طرف عشقم میخوام قرص بخورم بیوفتم بیمارستان یه جوری باشه گه حسابی خانوادمو عشقم بترسن توروخدا بهم بگین چه قرصی بخرم بخورم توروخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص بخور . اسیب ببین .

همون عشقت با خانوادش با لگد پرتت میکنن بیرون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۱۸ سالته تصمیماتت عقلانی نیس بزرگتر که بشی به این فکرت میخندی

ببین عزیزم من بیشتر از سنم میفهمم واقعا تو فشارم اگه تو فشار نبودم هیچ وقت این تصمیمو نمیگرفتم توروخدا کمکم کنید نمیدونم باید چه قرصی بخورم

ببین عزیزم من بیشتر از سنم میفهمم واقعا تو فشارم اگه تو فشار نبودم هیچ وقت این تصمیمو نمیگرفتم توروخ ...

دیگه چرا با قرص اسم خودتو خراب میکنی

دعا کن یچیزیت بشه بگن از مریضی افتاد بیمارستان،با قرص بدتر میزارنت تو محدودیت

قرص بخور . اسیب ببین . همون عشقت با خانوادش با لگد پرتت میکنن بیرون .

عزیزم خانواده خودم منو گذاشتن تو فشار واسشون مهم نیستم توروخدا نصیحتم نکنین فقط قرص بهم معرفی بکنید

عزیزم خانواده خودم منو گذاشتن تو فشار واسشون مهم نیستم توروخدا نصیحتم نکنین فقط قرص بهم معرفی بکنید

گفتن با عشقت ازدواج کن، ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگر بزرگتر سنت میفهمیدی نمیخواسی قرص بخوری تا بقیرو راضی کنی

مجبورم کردن همه جوره امتحان کردم متوجه نشدن دله منو نمیبینن الا فقط میخوام یه کاری بکنم که بفهمن منم هستم

دیگه چرا با قرص اسم خودتو خراب میکنی دعا کن یچیزیت بشه بگن از مریضی افتاد بیمارستان،با قرص بدتر میز ...

نمیزارن من خانواده خودمو میشناسم بفمن تو فشارم دیگه اذیتم نمیکنن