2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا  آخه رفتارای پسرعمومم مثل داداش نیست

خودتم بهش حس داری؟

من خالم برای پسرش میخواست قبول نکردم.از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد با این حال عروس فامیل شدم ولی دورتر😁

ولی الآن که فکر میکنم ازدواج فامیلی مزیت های خوبی هم داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره ما تو یه خونه بزرگ تحت اختیارات مادر بزرگ م بزرگ شدیم جوری که راحت زندگی میکردیم کنار هم

پس برای همونه که تو تصوراتتم نمیتونی بپذیریش😂😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اگه پسرعمو هم بخواد که بدش هم نمیاد این زن عمو عفریته مگه میذاره همش بدی آدمو میگه و اونا رو از ما د ...

نه من زنعموم بدمو نمیگه اصلا 

تازه تعریف هم میکنه   

جلو خودمم خیلی تعریف میکنه از من 

بعد پسرعموم حرف حرف خودشه 

به مامانش گوش نمیده اصلا 

دقیقااا  آخه رفتارای پسرعمومم مثل داداش نیست

ما تو یه خونه بزرگ که فقط اتاق جدا و آشپز خونه جدا داشتیم بزرگ شدیم در حدی که من پریود میشدم درد شدید داشتم آمپول و مسکن و آرام بخش استفاده میکردم پسر عموم(داداشم)میگفت باز شروع شد آمپول هات دست ته

یا میگفتم بدو برو بند سوتین نامرئی بگیر بیار

یا خرید پد بهداشتی کم هم دل سیر کتک کاری می‌کردیم بابام میگفت من پیدا کنم مقصر اصلی رو رو به من با داد میگفت تو هم دسته کمی نداری چنگ میزنی اینا سرکار میرن خوب نیست اتاق عمه کوچیک م قایم میشدم دوتا دختر عمو هم سن بودیم 7دختر 14پسر

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
چ فرقی میکنه بابا حالا پسرعموت باشه یاهفت پشت غریبه مهم اینه ک بتونی زندگیتو بکنی وقتی علاقه باشه و ...

اوم خیلی دوسش دارم 

اونم حدس میزنم که یه حسایی بهم داره 

من فقط از این میترسم که فامیل دخالت کنه تو زندگیمون 

چرا انقدر مطمئنی خب     من دارم اما میترسم رو هوا بزنمش

اگه میبینی مورد خوبیه و دوسش داری دیگه مشکل چیه

من از فامیل بدم میاد ولی اگه عموی مورد نظرم پسر داشت حتما ازدواج میکردم باهاش چون هم عموم ادم خوبیه هم زنش

خودتم بهش حس داری؟ من خالم برای پسرش میخواست قبول نکردم.از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد با این حال عروس ...

اره من خیلی دوسش دارم 

اونم حدس میزنم یه حسایی داشته باشه 

اره خب ازدواج فامیلی یه مزیت هایی هم داره دییگه 

2828
2791
2779
2792