2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا و ابدا داداش آدم هستن پسر عمو ها مگه میشه باهاشون ازدواج کرد

از اون حرفا بودها .شاید شما خیلی رفت و آمد میکنین و حس برادر خواهری دارین

ماهایی که سالی یکبار به زور می بینیم انگار غریبه س واسمون

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حرف مامان بزرگا رو زدی عقد دختر عمو پسر عمو رو تو آسمون ها نوشتن 😂😂

ما از این عادت ها نداریم پسر عمو عین برادر برامون کلا در حدی که به عمو...بابا میگیم عمو گفتن به عمو توهین ع حتما بابا باید بگیم

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
میخواستم بدونم پشیمون نیستن  یا اینکه زندگیشون خوبه

چ فرقی میکنه بابا حالا پسرعموت باشه یاهفت پشت غریبه مهم اینه ک بتونی زندگیتو بکنی وقتی علاقه باشه و قشنگ زندگی کنی پشیمونی نداره حالا چ پسرعمو چ غریبه.فکرتو درگیراین چیزا نکن اگ دوسش داری ازدواج کن و خلاص.

از اون حرفا بودها .شاید شما خیلی رفت و آمد میکنین و حس برادر خواهری دارین ماهایی که سالی یکبار به ز ...

دقیقااا 

آخه رفتارای پسرعمومم مثل داداش نیست 

از اون حرفا بودها .شاید شما خیلی رفت و آمد میکنین و حس برادر خواهری دارین ماهایی که سالی یکبار به ز ...

اره ما تو یه خونه بزرگ تحت اختیارات مادر بزرگ م بزرگ شدیم جوری که راحت زندگی میکردیم کنار هم

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز